5 entry daha
  • valla zevkli oyun olmuş. komple ölseniz bile takım arkadaşınız eğer cesedinizden armanızı alabilirse deploy noktasına gidip sizi tekrar sıfır loot la geri getirebiliyor bu da ayrı bir heyecan katmış bu oyuna.

    farklı karakterlerin farklı özel güçleri olması da oynanışı çeşitlendirmiş hem de takım yapısına katkı sağlamış. oyunun hızı ise pubg den sonra iyi geliyor fortnite gibi araç filan yok ama iplerden filan kaymak veya dikey iple havada tekrar süzülmek gibi hıza katkı sağlayan elementler var.

    combat ise titanfall 2'yi oynamış olanlara(mecha yok tabi) yabancı gelmeyecektir, oynamamış olanlar ise cod'a yakın diyebiliriz zaten yapımcılar cod un eski efsane oyunlarını yapan ekip yerde kaymak veya özel güçler ile taktik çeşitlilikde artıyor.

    eleştirebileceğim noktalar envanter yönetimi daha kolay olmalı bence fortnite'ı örnek almalılar o konuda dürbünün filan isterseniz silaha direk takılması güzel. menü arayüzü biraz daha elden geçirilmeli mobil oyun havası hissettiriyor bazı yerler. oyun modu sayısı artabilir zaten onla ilgili bir planları vardır solo mod oyuna uygun değil gibi çünkü bazı karakterlerin takıma destek sağlayan bazı özel güçleri boşa çıkmış olur. 3 kişilik mod ise zevkli gerçekten rastgele biriyle girseniz bile hele sizi taşıyan varsa* team deathmatch havası da alıyorsunuz oyundan hafif.
1127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap