119941 entry daha
  • dün çok güzel bir gün geçirdim, keyfim çok yerindeydi. güzel dediğim de angara'da "hadi kahve içelim" deyip şak diye kalkıp gidebilmek yani aklınıza çılgınlıklar gelmesin.

    araba kullanmaya yeni alışıyorum, halen biraz çekingen kullanırım. akşam dönerken, keyifliyim ya, epey de rahattım valla çok hoşuma gitti yolculuk. trafiksiz bir saatte sorunsuz bir şekilde evin oraya doğru geliyorum gayet güzel. derken radyoda sick and tired başladı, anastacia'nın olan.

    şimdi ben bu şarkıyı çok severim tamam mı. bir de işte yeni başlayınca yeni öğreniyorsun, arabada müzik dinlemek güzel bir şeymiş. araba kullanmaktan keyif almak konusunda radyo odtü'ye çok şey borçluyum.

    neyse kaç aydır ikinci defa müziğin sesini zangırdattım sghdhhhfsh ilki de şey içindi, tuyo için. narcos'un müziği.

    sick and tired'de coşmamın sebebi şuydu, sürekli depresif olmaktan gerçekten çok yorulmuştum. kadıköy'den sonra buraya alışamadım, pek bir yerini sevemedim, bak aylar oldu ama çıkıp kahve içmemin haber değeri var. ankara'yla aramız iyi değil. aylardır yalnız geçirip de kendimi gerçekten iyi hissettiğim tek yarım saat, geçen hafta farabi mesnevi falan işte o tarafları yürüyerek öğrenirken oldu. ve bu halden çok sıkıldım. gerçekten de tam olarak şarkıdaki gibi, sürekli hasta ve yorgun olmaktan hasta ve yorgun düştüm. bunu aşmam gerekiyordu.

    hazır o kafadayken ve günüm de çok tatlı geçmişken, şarkıya bangır bangır eşlik ederek yolda gidiyorum tamam mı. o arada şey oldu, dedim ben bu şarkıyı herhalde istanbul'a söylüyorum.

    "your love isn't fair, you live in a world where you didn't listen and you didn't care."

    haydaaaa, ağlamaya başlamayayım mı... (yine.)

    bir yandan ağlıyor bir yandan istanbul'daki zorlukları aklımdan geçiriyor bir yandan da "iklimine tükürdüğüm" diye bozkıra küfrediyorum. (bozkırlı arkadaşlar lütfen kişisel almasın, kimseyi kırmak istemem ama ikliminizle geçinemiyorum.) epey sanat filmi sahnesi gibi oldu sfhhgshfhs düşünsene kırmızı ışıktasın, yandaki arabayı kendi kendine ağlayan 30 yaş üstü kadının biri kullanıyor hah üstelik alyansı da var. hem de çayyolu istikametinde. kesin umutsuz evkadını bu kesin sdfhhshfh

    neyse şarkıya devam ederken bu kez "i lost my peace of mind somewhere along the way" deyip güldüm.

    çünkü doğru söylüyordu.
154115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap