98 entry daha
  • ne olursa olsun yine de gelmeyen adam nickli çaylaktan aktarıyorum.

    iki gün önce tzoey nickli hesabımın 'reklam' nedeniyle kapatildigini ogrendim. sorun bu degil. eyvallah, reklam girdigim icin sozlugun kurallarini ihlal etmis sayiliyorum. sacma buldugum sey girdigim 800'e yakin entry'min de benimle birlikte leyla olmasi oldu. sadece bu da degil. sozluge gelen unlulere sordugum sorular, onlarin bunlara verdigi cevaplar da kaybolmus.

    simdiye kadar cogunlukla sinema, edebiyat uzerine konu girdim. bircok terimin, yazarin, filmin ilk basligini acmisimdir. bu basliklardan bazilari ilk entryleri yok oldugu icin basibos ortada duruyor 19 temmuz 2017 bilgi yayınevi rezaleti konu ne, bu kadar insan niye entry girmis belli degil. ya da basligi acan olarak ucuruldugum icin baslik da kayboluyor. (misal birkac gun once whit burnett gibi onemli bir adamin basligini acmistim simdi kaybolmus).

    sozluk eger bir bilgi kaynagiysa bilgi icerikli entryleri, sirf yazari bir iki reklam icerikli entry girdi diye nicin siliyor? mantikli olan sadece reklam icerikli entry'lerin silinmesi ve yazarligin durdurulmasi degil mi? eger entry'lerin yazar ucurulduktan sonra durmasi yazarin istemeyecegi bir seyse ona bir secenek sunulsun 'entry'lerin silinsin mi silinmesin mi' diye. bir de eksi şeyler'de olan entry'ler ne oluyor, ben bu ozelligi kapattim, benim yok ama, o icerikleri de siliyor musunuz? merak ettigim icin soruyorum.

    hesabin geri gelmeyecegini biliyorum. derdim hesap degil. ama ozellikle emrah ablak', kaan sezyum, farah zeynep abdullah gibi unlulere sordugum sorularin cope gitmesi cok mantiksiz geldi. emrah ablak sozluge geliyor ve 30 soru cevapliyor. bu 30 soruyu soran 30 yazar diyelim ki 10 sene icinde leyla olsa emrah ablak sozluge hic gelmemis gibi mi olacak? bilgi icerikli bir platformda bunun mantigi nedir cozemedim.

    yukarıda kopyaladığım ilgili entry

    tzoey ile uzlaşamadığımız içerikler oldu ancak yazdıkları değerlidir ve sözlüğün içinde düzgün entryler giren bir kullanıcıdır. sözlük yönetimi saçma sapan içeriklere müdahale etmeyip bu arkadaşımızı görmüş. ilgililerin dikkatine!
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap