5 entry daha
  • geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği videoda takipçilerinden bazı ricalarda bulunmuştur. öncelikle bir şekilde vloglarına denk geldiyseniz ne kadar samimi, mütevazi ve "bizden" biri olduğunu görmüşsünüzdür.

    her yayınladığı videoda kendisini bir adım daha ileri taşımaya çalışan, izleyenlerine daha farklı ne sunabileceğini araştıran ve bence her şeyden önemlisi istediklerinin peşinden koşma cesaretine sahip nadir insanlardan biri olduğunu düşünüyorum.

    ricalarına gelirsek; eğer bir şekilde yolunuz sayfasına düşerse ve vloglarını beğendiyseniz bir yorum bırakın, emoji bile olur. bunu istemesinin nedeni youtube'un yorum yapılan içerikleri daha sık başkalarına gösterme algoritmasına sahip olması. bu sayede sayfasını daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olabilirsiniz.

    https://www.youtube.com/…ser/dortcekerjip/playlists

    bir diğer durum ise; patreon üzerinden bağış kabul etmeye başlamış olması ve içeriklerini daha kaliteli bir şekilde devam ettirebilmek adına desteklerimize ihtiyacının olması. söz konusu bağışlar; 1-3 dolar gibi rakamlardan başlıyor yani herhangi bir kahvecide videolarını izlerken kendinize aldığınız kahvenin aynısından mert sezer'e de ısmarladığınızı düşünün :)

    https://www.patreon.com/join/mertsezer

    ha bu arada bu tarz entrylerin genel yorumlanma şeklini tahmin ediyorum ama söylemem gerekir ki bir kere yolda karşılaşmak dışında herhangi bir tanışıklığımız söz konusu değildir. belki de sadece benim cesaret gösteremediğim bir şeye cesaret etmiş ve buna devam etmeye çalışan birine ufak bir destek olma amacındayım.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap