aynı isimde "kin (film)" başlığı da var
19 entry daha
  • yürek içinde asla susmayan bir sestir. lanetli şarkılar okur kulağınıza, sevdiklerinizi öldürmeniz için telkinde bulunur:benim adım acı, benim adım ölüm, benim adım cehalet. giderken peşimden el sallanmaz. benim adım kıyım, benim adım savaş. ben ölünce gömülmem, cesedimin üzerine basarlar. acıyla yürürüm yolda, yürüdüğüm yolda acı veririm. benim adım kin, benim adım nefret, akıl değilim ben bir adım da cehalet.

    gölgeme tükürürsünüz adıma lanet edersiniz. benim adım intikam, rahat vermem size. iki ayaklı kuşkuyum, yürürüm geceleri aranızda, uyutmam hiçbirinizi. acımam yok, bana acımazlar çünkü. yok ederim beni yok etmek isteyeni; ben içinizdeki sesim, ruhunuzun derinliklerinde gizli olanım.

    katı bir cehaletim ben. ne öğretebilirsiniz ki bana? yukarı kalkan elleri zalimce aşağı indiririm, aranızda yürüyenim, öfkeyim, kinim. siz unutursunuz, ben unutmam. siz uyursunuz, ben uyu(t)mam. umutlar yeşertin soldurayım, benim adım delilik, benim adım kin; aranızda dolaşıyorum, doğan çocuklarınızı bana verin.

    işte buradayım, yanı başınızda. benden güzel öpemez anneler, hiçbir sevgilinin eli benimki kadar yumuşak değil okşamak için. benim adım savaş, benim adım ölüm, sizinle doğar sizinle yürürüm. usulca girerim koynunuza, yüreğinizden geçeni alırım ellerime

    küle çeviririm en güzel çiçekleri, bastığım yollar çöl olur; benim adım kin, benim adım acı, benim adım cehalet. armağanlarım var, hepiniz alın: yoksulluk, sefalet hastalık, sizin hepsi. kardeşini öldürenlere armağanlarım var alın, komşusunu yakanlara armağanlar, alın haydi alın, alın...
191 entry daha
hesabın var mı? giriş yap