39 entry daha
  • arkadaşlar bu adam sinsi bir şarlatandır. insanların mistik duygularını istismar ederek menfaat sağlamak başlıca amacıdır.

    malzemesi ise gariban meczuplardan gelir. meczupların çoğu aslında kötü insanlar değildirler. bunlar keşiflerinde(durugörülerinde) pek çok şeyler görürler. ancak bu gördüklerini yorumlayabilecek, bağlamını, kapsamını tespit edebilecek ilimden, akıldan ve ferasetten yoksundurlar.

    o yüzden meczuplar gördüklerini gelişigüzel kusarlar. psikiyatristlerin bunlar hakkında verebileceği tek bir hüküm vardır...o da hepimizin malumudur...

    oktan keleş gibi tipler bunlardan edindikleri bağlamsız bilgileri, kendi sığ akılları ile belli bir bağlama oturtup şöhret peşinde koşarlar. meczuplar gariban insanlardır çünkü tefrik kabiliyetleri yoktur. oktan keleş gibiler ise asla mazur görülemezler.

    buyurun size bir meczup örneği vereyim. yüzünden temiz biri olduğu çok rahat anlaşılabilmektedir. ancak söylediklerini ciddiye almak hiçbir aklı başında insanın yapacağı iş değildir. peygamber efendimiz "bizim amerika'daki temsilcimiz hillary clinton'dır" diyormuş...taylor swift de amerika'daki kasırgaların sebebi imiş...

    sonuç: siz siz olun, mistik zırvalara itibar etmeyin.

    https://www.youtube.com/watch?v=0kklv9ihtim
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap