7256 entry daha
  • lakers'ın geleneğinde süper yıldızların isteği dışında takaslanmasını bulunmadığından, takaslanmasını ihtimal dahilinde görmediğim oyuncu.

    fakat lebron'un durumu her geçen gün daha farklı bir hal alıyor. çünkü artık konu "süper yıldız takaslanması"nı aştı. yani boston'un thomas'ı ya da pierce'ı takaslaması gibi büyük bir vefasızlık örneği değil olay. dolayısıyla iq'su ayakkabı numarasından büyük her süper yıldız konuyu farklı açıdan değerlendirecektir, tam da olması gerektiği gibi.

    lebron şu anda başarısız ve sorunlu oyuncu konumunda. tam bir istenmeyen adama dönüştü. herkesin nefret ettiği biri desek yeri var.

    sadece lakers'da değil. ligdeki süper yıldızların hiçbiri bu yürüyen veba ile oynamak istemiyor. daha yazın george trenini bunun yüzünden kaçırdı lakers. sezon içinde jimmy butler keza. hele yazın durum daha da vahimleşecek.

    durant, lebron'un çevresindeki zehirli havayı güzel açıkladı. kawhi'nin lebron'un yanında oynamak istemediği konuşuluyor. irving bundan kaçmak için, "gerekirse dizimden ameliyat olurum da bunun yanında bir daha parkeye çıkmam" dedi. e zaten geriye kim kaldı ki?.. kemba mı? meh!..

    sadece süper yıldızlar da değil, takımın genç ve potansiyelli oyuncuları da onunla oynamak istemiyor.

    veteran rol oyuncuları zaten tavırlı lebron'a.

    e peki hal böyleyken, lakers lebron'un kahrını neden çeksin?.. lebron seni başarıya taşımadığı gibi, artık başarısızlığa taşıyor. çevresindeki oyuncuların yeteneklerini köreltmesi de cabası. lebron şu anda lakers'da bir tahtakurusu gibi takır takır takımın altını oyuyor. genç oyunculardan taraftara, takım sahibinden los angeles medyasına kadar herkes ondan nefret ediyor.

    üstelik şöyle de bir durum var ki, lebron'u takaslamak için bu sezonunu kaçırırsanız, zaten yakın gelecekte böyle oyunun gidişatını değiştirecek çapta süper yıldızların piyasaya düşeceği bir yaz arası da olmayacak.

    lakers günün sonunda muhtemelen lebron'u takaslamayacaktır. fakat bu büyük bir hata olacak.

    lebron bu formayı başarıya taşıyamadı. ağır geldi bu forma ona. taşıyacak birini bulmak şart. ve o taşıyacak olan lebron'u burada istemiyorsa, takaslayın gitsin.

    edit: al işte... bu sene belli ki 2 maç arka arkaya izlememiş olmasına rağmen, lebron eleştirilir eleştirlmez olanca cehaleti ve abuk subuk analizleri ile başlığa damlayan her lakers haterı lebron fanboyu için kenara 1 dolar atsaydım, şimdi herhalde sözlüğü alacak kadar param olurdu.
4712 entry daha
hesabın var mı? giriş yap