29 entry daha
  • 8. seviyeye ramak kala, sigara içilen bir yeri ifşa ettiğim için seri olarak spamlanan hesabım kalıcı olarak kilitlendi. haftalardır görüşme sağladığım google 1.5 milyon görüntüleme ve 250.000'den fazla yorum okuma oranlarıma rağmen yazdığım metni (kapalı alanda sigara içiliyor) yazısını kendi dillerinde tercüme dahi edip okuma zahmetinde bile bulunmadan, seri olarak şikayet edenleri önemsedi ve hesabım banlandı. sadece bir fotoğrafım 600.000 görüntülemeye sahip. türkiye'nin en merkezi noktalarından birinde arama yaptığınızda bu fotoğraf onbinlerce fotoğraftan önce çıkıyordu. tabii ki bu yüzden de güzel fotoğraflar paylaşıyordum.

    özellikle de restoranlarda menü, oturma düzeni vb. yardımcı olacak bilgileri sırf amme hizmeti olarak yaptım.

    google youtube üzerinde millete para bayılırken yerel rehberlere zamanında verdiği drive'ı bile fazla görüyordu son zamanlarda. avantajlar kısmındaki avantajların hiçbirisi fiziksel ödül değil. bu beni kızdırıyordu ama yıllardır var olan emeğim de boşa gitmesin diye devam ettim hep.

    şimdi ise yerel rehberlere yaptığım katkıları tek seferde silmek istiyorum. binlerce fotoğraf, yüzlerce yorum, onlarca soru cevap bilgim var. bu yüzden silmesi çok zor.

    local guides sayfasına giriş yapamadığım için hesabımı kapatamıyorum. :(

    bilen varsa yardımlarına talibim.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap