9 entry daha
  • krediniz onaylanırsa 10 ay vadeyle toplam 2,849 lira ödeyerek sahip olabilirsiniz. yanında lansmana özel, hızlı şarj edebilme özelliğine sahip 1 adet samsung marka powerbank de hediye edilmektedir. powerbank faturada 599* tl olarak görünüyor fakat gerçek satış fiyatı 99 tl' dir.

    yüz tanıma özelliği ilk günlerde ağır çalışıyor, tam eklemiş olmak için eklemişler diye düşünürken birkaç gün sonra hızlandığını fark ediyorsunuz. şu anda mükemmel bir yüz tanıma hızına sahip. aynı övgüyü parmak izi tanıma için söyleyemem fakat bunun içinde şunu eklemeliyim ki parmak izi okuyucu ekrana gömülü.

    pubg performansından da bahsedeyim son olarak. ekran boyutu, yüksek kalite, ekran parlaklığı ve kulaklık performansı ile pubg keyfi gerçekten şahane. kulaklığın malzeme kalitesi son derece kötü olmasına rağmen ses bakımından beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. yanlışlıkla ateş ettiğimde silah sesinin beni ürküttüğünü ekleyeyim. şarjı da şöyle anlatmak lazım 1 oyun %20 civarı şarj tüketiyor. şimdilik eyyorlamam bu kadar.

    edit: düzenleme
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap