• bir dijital ajansmış. bugün öğrendim. iş arayanlara destek olunmasını (destek dediğimiz de linkedin post altına + koymakmış), ışıklarda dilenciye para verilmesi olarak teşbih eyleyen bir co-founderları var.

    eleman arıyorlarmış.

    hem bu tip bi yerde çalışmak isteyen olursa haberdar etmiş olayım hem de zeynep bulut hanım'a ait, zarif(!) teşbihlerle dolu -katiyen dilencilik içermeyen- bu yazı kayıtlara geçsin:

    "linkedın'de iş arayanlar ile çalışan arayanlara destek olunması konusunda muazzam farklar görüyorum.

    iş arayanların yorumlarına onlarca ++ eklenirken çalışan arayanlara ise neredeyse hiç destek verilmiyor.

    zannedersem bu, ışıklardaki dilenciye 2 lira verip 2 hafta huzurlu yaşayanların zihniyetiyle aynı şey. lütfen yanlış anlamayın, iş arayanlar elbette ki ışıklardaki dilenci değil. hiçbir zaman da olmayacaklar. fakat tavır aynen böyle ve bu çok manidar.

    bu kişiler, iş arayanları bu kadar önemsiyor olsaydı; iş ilanlarına da akın akın ++ koymaktan çekinmezdi. fakat paralelde bu aynı oranda ilerlemiyor.

    lütfen iş arayanlar kadar çalışan arayanlara da destek olalım ki bu platformdaki faydamız, doğru noktalara ulaşsın. ve iyi niyetimiz ortaya çıksın.

    stradesco digital content agency için verdiğimiz tüm ilanlarda da bu böyle oldu. son ilanımız için destek olursanız sevinirim. ilana, şirket sayfamızdan ulaşabilirsiniz."
hesabın var mı? giriş yap