8 entry daha
  • fenerbahçe küme düşmezse 2025'ten önce toparlanamaz.

    küme düşerde geri gelirse daha hızlı toparlanma ihtimali var.

    arkadaş kadronda 45 adet futbolcu var, onu geçtim 5 tane teknik direktöre para ödüyorsun, böyle bir aptallık olabilir mi?

    ayrıca şu an bu kadroda top koşturan oyuncular ile yeni sezonda bir çoğu ile devam edeceksin, ettin diyelim eee bu oyuncular mental olarak bitik, geçen sene düşmemeye oynamış oyuncular ertesi sene şampiyonluğa nasıl oynayacak??

    hadi diyelim 3 tanesini körün birine sattın, 5 tanesini gelen para ile tazminatını verip siktir ettin, eee geri kalanları nereye monteleyeceksin??

    topuk yaylasında antrenmana gönderirsin yine, yattıkları yerden para alırlar. bu gönderdiğin oyuncular kesin orda antrenman yapıyordur. adamın hayatını sik, köşeye at, ondan sonra kardeş sen orda antrenman yap biz ihtiyaç olursa çağırırız nah çağırırsın!! nah çalışır adam!!! öyle olsa serdar aziz ile eren derdiyok kalırdı birader.

    ama küme düşersen bu futbolcuların çoğu gururuna yediremeyip alacağına karşılık bonservisini alıp gidecek. kalanlar da sadece gençler olacak direk maaş bütçende hayvan gibi rahatlama olacak yapacağın 2-3 transferle çok rahat geri gelirsin zaten. lige çıktığın sezonda hatandan ders alıp adam gibi kontratlar verirsin, bu iş bu kadar basit...

    edit: bu arada birkaç oyuncunun maliyetini yazayım

    slimani 6 m euro
    yobaz yasin 5 m euro
    alper 2.2 m euro
    valbuena 4 m euro
    skrtel 5 m euro
202 entry daha
hesabın var mı? giriş yap