• öncelikle (bkz: haarp)
    sonra...

    edit1: eklenen entry'lerden benim aktroll falan olduğum zannedilmiş sanırım. değilim -ki zaten başka entry'lerden görebilirsiniz.
    edit2: ben iddia etmedim. (bkz: bir arkadaşım gönderdi). olduğu gibi copy-paste.
    edit3: konya ovasında dünyaya 200yıl yetecek petrol bulundu haberleri gibi düşündüğümden komiklik falan olsun diye ekledim buraya.
    edit4: (bkz: bu kez güldürmedi)

    bir arkadaşım gönderdi:

    dün ve bugün türkiye genelinde (söğüt konya ankara ve bir çok ilde ) yoğun bir çalışma yapmışlar. bu kadar bariz bir şekilde hem de farketmemek mümkün değil.

    #türkiye nin her yeri çok yoğun #haarp frekansı saldırısında. hava şartları akdeniz deki amerikan gemileri ve yunan adalarındaki radar üstlerinden gönderilen frekanslarla resmen kızartılıyor. üstüne kendi radarlarımızdan üretilen şartlar da katılınca zihinleriniz de tanımsız sıkıntı baş ağrısı, baş dönmesi, denge kaybı, unutkanlık, konuşurken dil sürçmeleri, salya akıtma, düşündüğünüzü dile getirememe, anlayamama problemleri, görme kayıpları, odaklanama, hareket edememe, kaslarda gerilme ve ağrı, güç kaybı, idrar problemleri gibi pekçok etki #haarp, aşırı yoğun sıkılan #chemtrails etkileridir. şehirlerde bu görülüyorsa emin olun askerlerimiz de etkileniyorlar. yorgunluk uyku hali, dikkat ve odaklanama etkileri geç tepki üresi büyük tehlikedir. uyarıyorum herhangi bir çatışma, saldırı ortamı oluştuğunda çok kayıplı haberlerle karşılaşılır bunun sorumlusu da önlem almayan yöneticilerdir. kaldı ki uzun yılardır bu kadar çok frekans ve chemtrails atıldığında ya terör yada ekonomik siyasi şok etkisi oluşturacak olaylar olmaktadır. #chemtrails #haarp etkisi toplumu güçsüzleştirmek sindirmek ve algısızlaştırmak, tepkisileştirmek için ilk yöntem olarak kullanılmaktadır. basın ve tv lerdeki programlar açıklamalar dalga geçici hale getirilip zaten amdde etkileriyle frekasnlarla allak bullak olmuş toplum dahada zor duruma sokulmaktadır.. bu memleketin başına yakın zamanda şok edici olaylar gelirse mutlaka bilinmelidir ki bu iş birliği içindeki yönetici sınıfından gelmiştir. yeter artık kim susuyorsa susmayı bıraksın. siz de toplum olarak bunları paylaşmak zorundasınız varsın herkess olaylar olmadan önce bilsin bunu demişlerdi desinler. görünen köy klavuz istemez saldırı altındayız içerden ve dışardan...
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap