• pazar sabaha karşı 7 gibi başlaması beklenen, deontay wilder ile dominic breazeale arasındaki wbc ağır sıklet dünya şampiyonluğu maçı.

    dominic breazeale daha önce anthony joshua ile dünya şampiyonluk maçına çıkmış, kaybetmişti. (söz konusu maçın tamamı)

    o maçta 7 raund boyunca dayak yiyen dominic breazeale'in yüzü dağılmıştı*. joshua breazeale'i yıkmak için bir kamyon dolusu yumruk atmıştı. ki maç içinde de breazeale joshua'nın burnunu kanatmıştı. jashua'nın bir maçta fiziksel olarak yaralandığı ilk anı ona dominic breazeale yaşatmıştı.

    breazeale sonraki maçlarında da savruk bir görüntü çizdi, birçok maçında knock down oldu, ancak kalkıp rakiplerini knock out etmeyi başardı.

    breazeale eski bir amerikan futbolcusu olarak açıkçası saçma sapan bir boksör. gelecek vaat eden ızuagbe ugonoh'u yine dayak yerken yenmesi ilginçti. (o maç)

    breazeale kontra vuran bir adam. sonuç olarak breazeale'i yenmek için bir araba yumruk atmak gerekiyor.

    oysa deontay wilder tek yumrukla dövüşen bir adam, sağı ile yakaladı mı düşüren biri. breazeale ise tek yumrukta düşmeyen, düşse de ayağa kalkan biri...

    o açıdan ilginç bir maç olacak. deontay wilder kazanmak istiyorsa, sürekli yumruk atmalı ve dominic breazeale'in kontra yumruklarından sakınmalı.

    wilder için tehlikeli bir maç da olabilir, daha ilk raundda sağıyla yakalayıp breazeale'i düşürebilir. wilder özellikle kontrada şakağını korumalı.

    diğer taraftan ikili arasında daha önce bir olay yaşanmıştı. deontay wilder'ın kardeşi ve ekibi dominic breazeale'e karısı ve çocuğunun yanında saldırmıştı. wilder'ın breazeale'e ölüm tehdidinde bulunduğu söylenmişti. (olay görüntüleri1, 2) dominic breazeale wilder'ı ve kendisine saldıranları polise şikayet edip, yüksek miktarda tazminat davası açma tehdidinde bulununca wilder, dominic breazeale'e mandatory pozisyonunu yani zorunlu rakip pozisyonunu verdirmek zorunda kalmıştı. breazeale eric molina'yı yenip zorunlu rakip olmuştu. iki yıldır wilder ile maç yapmayı bekliyordu. tyson fury rövanştan vazgeçince breazeale wilder'a rakip oldu.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap