1 entry daha
  • para karşılığı yapanlardan biri. "reserved" bakınızı girip 19 saatin sonunda ancak düzeltebilmiş olmasına rağmen karşısındakinin dunning-kruger etkisinde olduğunu iddia etmektedir.*

    bu aktroll denktaş ailesinin fikri ve sanat anlamında bir yetkinliği olmadığı için kıbrıs anıtı hakkında yorum yapamayacağını iddia etmekte. zaten biliyorsunuz ki bir anıt hakkında yorum yapmak için önce kursa gidip lisans almak gerekli ülkemizde. hatta bu aktroll de bu lisansı aldığı için kendini birinci dereceden tanıkların üstünde görüp yorum yapabiliyor.*

    bir diğer iddiasında da kıbrıs anıtı'nın açılması için rauf denktaş'ın ölümünün beklendiğini iddia etmiş. bu yalanı da şu basit yöntemle yüzüne vuralım:

    - rauf denktaş'ın ölüm yılı: 2012
    - ekrem imamoğlu'nun beylikdüzü'nde göreve gelmesi: 2014

    bu aktroll sürekli, makarios'un eli kanlı bir katil olduğunu söyleyip durmuş. aklı sıra makariosçu ve makarios karşıtı şeklinde iki cephe oluşturacak. makarios tıpkı eoka mensupları gibi bir katildir, doğru.

    "heykelin lokasyonu çok ilginç. beylikdüzü neresi kıbrıs neresi?" diyen aktroll eminim bu sorunun da cevabını biliyordur. ekrem imamoğlu 2 yıl kadar yaşadığı kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti, onun kurucu cumhurbaşkanı rauf denktaş ve adada savaşan türk askerinin hatırası için kıbrıs anıtı'nı yaptırmıştır. şimdi bu anıtın tamamında ne var bir bakalım:

    geniş açıdan anıt
    denktaş - türk askeri - denktaş'ın şiiri

    ender denktaş'ın makarios için kktc'nin kuruluş sürecindeki başrol oyuncularından biri demesi skandalmış aktrolle göre*. hayır yani tarihte makarios diye biri yoktu, makarios aslında hiç o masaya oturmadı da böyle birini ender denktaş mı uydurdu ki skandal olsun?

    kıbrıs anıtı'nda neden makarios yer alıyor?

    bunun cevabını da bizzat imamoğlu'nun sözleriyle aktarayım da yorum yeteneğinden mahrum kalmış aktroller niyet uydurmaya kalkmasın:

    ""tarihi bir sürecin anlatıldığı anıtta, "benim iki bayrağım var" şiirini göremeyenler, masaya yumruğunu vuran dr. fazıl küçük'ü fark edemeyenler, zafer kazanan türk askerini görmezlikten gelenler, makarios'un masaya oturmak zorunda bırakıldığını analiz edemeyenler, rauf denktaş'ın dik ve vakur duruşuna yüklenilmesi gereken anlamı bilerek yüklemeyenler pek tabii ki kasıtlı olarak ve cahil bir yaklaşımla 'imamoğlu makarios'un heykelini dikti' diyeceklerdir. böyle düşünen ve nezaketsizlik örneği göstererek güzel bir çalışmayı karalamaya çalışanlar hem cahil hem de görgüsüzüdür. onları muhatap bile kabul etmem."

    makarios için anıt diktiler yalanını ortaya atan kim?

    mustafa kemal düşmanlığı üzerinden, islamcı geçinen gençlerin parasını tırtıklayan birkaç zavallının "derin tarih" oluşumuna mensup biri: mücahit birinci

    bu şahıs, yavuz bahadıroğlu olarak tanınan meczup niyazi birinci'nin oğlu. çok isteyen internetteki çeşitli kaynaklara bakıp baba oğlun ne kadar çok leş açıklaması olduğunu görür. fetö artıklarından da başka bir şey beklenmez.

    bir de şu yunan gazetelerinin iddialarına takılan aktrolle şu videodaki düğün sahibinin ve düğünde nikah şahitliği yapan "dostların" kim olduğunu öğrenmesi için yardımda bulunalım:

    oğlan sizin kız sizin yunan da sizin dostunuz

    kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin bir türk devleti olduğunu söylemekten aciz kimseler kalkmış devleti kuran zihniyete iftira atıyor.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap