37 entry daha
  • amerikan futbolunu oynamış veya oynamasa dahi takip eden insanlar için çok guzel ve gaz bir filmdir. seneler içinde 10 kere seyretmiş olmama rağmen her seferinde al pacino konusurken tüylerimin diken diken olmasına sebep olan, cok guzel futbol sahnelerinin mevcut olduğu filmdir.
    filmi son izleyişimde dikkat ceken bir yanı ise formalarda nfl logosu degil de sacma sapan baska bir logonun mevcut olması, ki sanırım bu hallugu'nun bahsettigi izin alamama olayından kaynaklanıyor. terrell owens'ın ben dunyanın en super receiverıyım diye konusması ve hakkaten de oyle olması da guzel bir ayrıntı olmuş.
    şahsen en begendigim yanı ise qb nin gozunden macı gosterdigi andır ki, qb'nin o daracık zaman aralıgında 3 receiver veya koşu arasında vermeye calıstıgı kararı cok guzel yansıtmıstır. kosan insanların sadece kendi nefeslerini ve carpısan kask seslerini duymaları da kanımca enfes bir ayrıntıdır*.
    yalnız eleştirecegim bir yanı; al pacino'nun kılık kıyafeti olacaktır. nfl de gordugumuz koçlar kendi hallerinde çoluklu çocuklu, gobekli mobekli boyle eski kafa redneck tipli adamlar iken, al pacino'nun oynadıgı karakter solaryumdan yeni cıkmıs tipiyle biraz farklı gelmiş, göz almıştır filmde...

    bunu seyredenler bunu da seyretti: friday night lights
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap