25 entry daha
  • uzaylı deyu aldığınız çocuğun superman yerine general zod çıkması... "spoiler mı verdin lan gavaddd!!!"

    yav ne spoiler'ı vereceğim gadasını aldıklarım, fragmandan sinopsise; film hakkında çıkan haberlere kadar herkes aynı şeyi yazmış zaten. hep bir ağızdan "offf what if mi ağbii çogiy bişi geli0" diye diye beklentileri arşa çıkardınız.

    filme 1 saat dayanabildim. kalan yarım saatte, kafamı götüme montelemek isteyeceğim kadar heyecan verici olaylar yaşanıyorsa eğer söyleyin, izleyeyim.

    --- spoiler ---

    çocuğun süper kahraman logosu neydi öyle? çok düşünmüşsünüz, aklım durdu. süper kahraman olsam logom, 2 ve 5'ten yaptığım aydede olurdu. ya da 62'den tavşan yapardım, ne biçim orijinal... üff be...

    çocuğun adam öldürme sebeplerine bakıyorsunuz, "yaptığım şeyi anama söyleme, bubama söyleme" devam ediyor, "söyliycen mi" evet diyor karşıdaki. e o zaman ne yabayım öldüreyim seni... bana başka seçenek bırakmadın.

    veeeeeyyyyy.

    anne malın önde gideni. senin çocuğun yukardan düşmüş kız. bi kere kanamamış, morarmamış, canı yanmamış. hadi ondan çakozlamadın, bari çocuğun uçtuğunu gördüğünde parçaları birleştiriver. etrafta birileri ölüyo, senin çocuk arşa yükseliyo, sen hala "brandon yapmış olamaz, o küçük bi ççk:(((" diyorsun. ben mi yaptım kızım, benim ne suçum var? brandon yapacak tabii.

    benzer konuda the prodigy var, onu izleyebilirsiniz.
    --- spoiler ---
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap