133 entry daha
  • 23-24 yaşlarında, liseden yakın arkadaşımın kız arkadaşı beni boğmaya çalışmıştı.

    deniz kenarında büyüdüm ama denize hep tereddütle yaklaşırım. o zamanlar kafamı bile sokamıyordum içeri. millet denizde birbirine şakalar yapıp batırıp çıkarırken ben hep onlardan uzakta kendi kendime takılıyordum. herkes de huyumu bildiği için bana bulaşmıyordu zira en ufak dokunuşta boğulma tehlikem olduğunu herkes biliyordu.

    liseden kalma yakın bir arkadaş grubum var, üniversitede sevgili yaptı bunların bazıları. memlekete tatile getirdiler sevgililerini. ben de ilk defa tanışıyorum. dediler tekne turuna çıkalım, tamam dedim. neyse tekne durdu bir yerde, atladık denize. yine bunlar kendi arasında şakalar komiklikler, birbirini batırmalar falan. ben de onlardan uzakta takılıyorum. birden iki el beni denizin dibine hızlıca itti, yetmedi ayaklarıyla üzerime çıkıp daha da derine itti. dedim ben öldüm, buradan asla çıkamayacağım. o dipten yukarı çıkana kadar geçen saniyeler bana saatler gibi geldi. ne kadar su varsa yuttum tabi, gözlerim karardı. tam pes ediyordum iki el tuttu çıkardı beni dışarı. tekneye taşıdılar güç bela.

    bu kız antalya'da büyümüş, balık gibi yüzüyor. ben de deniz kenarında büyüdüğümden sanmış ki ben de balık gibi yüzüyorum. ulan ilk defa tanıştığın insana böyle batırma şakası yapılır mı? ölüme en fazla yaklaştığım anlardan biriydi. kendisi de çok korktu tabi benim halimi görünce. arkadaşlarım da panik...bok yoluna gidiyordum durduk yere.
193 entry daha
hesabın var mı? giriş yap