10264 entry daha
  • prensip olarak hiçbir siyâsetçiye güvenmiyorum. hayatım boyunca x'çi, y'ci z'ci olmadım, olmam. hiçbir siyâsetçi babamın oğlu değil. beni bu kadar çok yönetmek isteyen kişilere her zaman şüphe ile bakar, sorgulamalarımı yaparım. kimseyi havalara fırlatıp öpücüklere boğmam. objektif bir gözlemle söyledikleriyle yaptıklarının uyumuna, icraatlarına, dürüstlüğüne, hakkâniyetine bakarım.

    siyâsete bulaşan insanların, gerçekten iyi niyetli başlamış olsalar bile geçtikleri yollarda ilk günkü gibi pirüpak kalabileceklerine inanmıyorum.

    oyumu çok isteyerek verdiğim ekrem imamoğlu da vazgeçilmez, muhteşem, eşsiz; übermensch değil benim için. kendisinden beklentim yüksek. işini iyi yapabileceğine inanmak istiyor, fikren destekliyorum. güzel şeyler yapmasını ve hatta bir çığır açmasını bekliyorum ancak dediğim gibi fanatikleşmeden ve gözüm üstüne olarak bekliyorum bunları.

    târih tekerrürden ibâret sözü boş bir söz değildir. bugün fanatik derecede desteklediğiniz kişiler yarın birgün hayalkırıklıkları yaşatabilir. çok sevmenizi anlıyorum ama bugüne kadar birçok siyâsetçiden birçok vaat dinlemiş birisi olarak her zaman herkes hakkında bir yanılma payı bırakmanızı öneriyorum.

    tanım: kendisine başarı dilediğim çiçeği burnunda belediye başkanı.
31577 entry daha
hesabın var mı? giriş yap