37 entry daha
  • lsa inhibitörü olan bir bitkidir. tohumudur bunun iş yapan. bizdeki "akşam sefası" denen bitkinin bir kardeşidir. "sabah sefası" da denir kendisine. "new age", legal kafa ütüsü maddelerden bir tanesi olmakla meşhur olmuştur tohum kısmı ki bu kısım külliyen bir yalandır. tüketiminden sonraki yan etkileri, insanlarda ve hayvanlarda kusma, kas ağrılarına neden olan kramplardır.

    lsa, lsd'ye benzer bir maddedir. ancak bu bitkinin tohumlarını alan insanlarda "amanın çiçek bahçesi gördüm aşağıda, balkondan atlayayım!" türünden tepkilere rastlanmaz pek; mittir bunlar, yalandır dolandır. bunun tohumundan yemeyi başarıp balkonun aşağısında çicek bahçesi, pegasus, yeşil yaratık gören insan varsa da kesin başka bir bozukluğu vardır kendisinin. tohumdan değil, o insandan uzak durmakta fayda vardır. ciddi anlamda uyuşturucu bir madde değildir kendisi. bu yüzden legaldir zaten, bildiğiniz sert kabuklu bir tohumdur. hiç bir ritüelde kullanılmışlığı, tanrılarla konuşturmuşluğu, bilumum kaktüs çeşitleri ve mikoloji bilgisi eşliğinde toplanan ürünler gibi bir geleneği, ritüeli yoktur. amerikan keşfidir. uyuşturucudan çok uyarıcı etkileri vardır. makul miktarlarda alındığında kan dolaşımını hızlandırıp, afrodizyak etkilere sebebiyet verir. uykuyu kaçırır. ama, "oy hayat da ne güzelmiş," ya da "gel seni öpücem canım arkadaşım!" yaptırmaz size. aptal eder bırakır. algıyı açmaz, ekstra bir konsantrasyon sağlamaz, ruh halinizi değiştirmez.

    güzel bir şekilde çiğnenmeden alındığı takdirde de her zehirli madde gibi mide bulandırır ki bu vücudunuzun doğal tepkisidir. ağız içinde uzun süre çiğnenip, tükürüğe karıştırılıp emilince, istenen uyarıcı etkiyi verir ve bunun için sindirim sistemine karışması da gerekmez. yutmak mecburi değildir ve hatta mümkünse uzun uzun uzun uzun uzun, çok uzun süre çiğnenmeli ama yutulmamalıdır.

    ama ne gerek var zaten bunu geviş getirir gibi çiğnemeye? çenenize yazıktır. "gidip bir çay koyunuz"dur. yanına da konyak falan alın, ne bileyim.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap