65 entry daha
  • 8 senedir evimizde bulunan neşe ve mutluluk kaynağı..çocukluğum boyunca, her gece bir köpek için dua etmiş olan ben kişisinin sonunda sahip olabildiği biricik köpeğinin cinsidir*.

    bir evin balkonunda hayvan görse yolunu değiştirebilecek kadar korkak bir anneyi hayvan manyağı da yaptı aynı zamanda. hayatımdaki en iyi dost, en çok sevilen aile bireyi, en güzel, en şirin, en güvenilir canlısı oldu.

    eve hırsız girse topunu getirir genellemesinin tersine, arabaya bile yabancıları sokmaz. ama bu davranışından yola çıkarak, kedilere saldırır dememize rağmen, eve korkarak getirdiğimiz 2 tane kedimize* babalık yapacak kadar olgunluk gösterip bizi ailece şaşırtmışlığı da vardır.

    edit: kedi sayısı 3 olmuştur. durum aynen devam etmektedir. kendisinin önünde saygıyla eğiliyorum. bilememişim yavrucum tanıyamamışım seni. ah canım. aile babası oldu.

    yine edit: kedi sayısı 4 oldu. aile genişliyor.

    yeni yine yeniden edit: kedi sayısı 5 oldu. bir de geçici aile görevi nedeniyle 6 ya çıktık. resmen evdeki hayvan nüfusu insan nüfusunu geçti. aralarında anlaşıp saldırsalar sonumuz batiatus hanesi'nden beter olacak.

    bi edit daha: kedi sayısı 6.
762 entry daha
hesabın var mı? giriş yap