1 entry daha
  • sigara, alkol, kozmetik, iç çamaşırı, telefon, bilgisayar, tablet, beyaz eşya, siyah eşya, otomobil gibi her kullandığı şey ithal malı olabilecek bir troll'ün kedi düşmanlığı yapabilmek için en son bulduğu çaresiz tartışmadır.

    hayvan sevmiyorsanız, sevmeyin. beslemiyorsanız da beslemeyin, kimsenin zorla besletecek hali yok. ama hayvan besleyenlere karşı her gün yeni bir başlık açmak, lise bilginizle akıl hastası, çaresiz insan gibi etiketlerle damgalamak neden? başkalarının hayvan beslemesinin size ne gibi bir zararı var? merak etmeyin, insanlar kedi besledi diye soyunuz kurumaz, aslında fena da olmazdı ya.

    merak ediyorum, bu ülkenin yeni kuşağının bir kısmı neden bu kadar merhametsiz, anlayışsız, empatiden yoksun, kendi doğrusunu evrensel değer sanan kötü yetişmiş gençlerden oluşuyor? doğadan kopuk, elinizde telefonla, tabletle, okumadan ve düşünmeden, "hayvan pistir" diyen anneler tarafından büyümek mi sizi bu kadar gelişmemiş kişilikler haline getirdi? bireysel özgürlük kavramına ne oldu?

    her türlü ithal ürün yasaklanacaksa kedi maması da birlikte yasaklansın. biz kedilere ciğer vermeyi de biliriz de, siz iphone'larınız, ipad'leriniz, ithal sigaralarınız, ağır hasar kayıtlı alıp anahtarını sallayarak gezdiğinizi otomobilleriniz olmadan nasıl yaşayacaksınız?
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap