5 entry daha
  • merhaba sayın ekşisözlük okurları,
    gündemde gereksiz,faydasız,insanları kutuplaştırıcı,türkiye'yi aşağılayan,türkiye'den siktir olup gitmek gibi başlıklar atan ve bunlara çanak tutarak insanımızın zekasını aşağılayan yavşak sözlük yazarlarına inat , bendeniz ramizdayiniz faydalı bir içerik ile daha karşınızdayım.

    arkadaşlar 20 ağustostan 1 eylül 2019 tarihine kadar sürecek olan oyun yaz kampı için başvurularında red alan arkadaşlar lütfen ama lütfen üzülmesin.ayrıca hiç başvuru yapmamış olanlar bir an önce başvuru yapsın.çünkü twitter hesabından yapılan açıklamada başvurunuzu yapın. "kampa neden katılmak istediğinizi" anlattığınız bölüme "online eğitim almak için" yazın. ?? eğitim kodunuz mailinize gelsin ? sadece online eğitim için kayıt formumuz 19 ağustos'a kadar açık kalacak şeklinde twet attılar.

    işte bu da linki: https://twitter.com/…cek/status/1161595757553692672

    diyeceğim o ki evinizde ya da iş yerinizdeki interneti olan bilgisayarınızdan oyun yaz kampında verilecek eğitimlere canlı olarak siz de oturduğunuz yerden hem teorik hem de uygulamalı olarak öğrenebileceksiniz. bir yeteneği geliştirmek için illa ki orada bulunmanıza gerek yok.peki ben ne yapacağım? ben bir dğer yazılım ve inovasyon kampı olan (bkz: hacknbreak) için izmir'de olacağım. ve orada boş anımda bilgisayarımdan eğitimlere bakacağım. arkadaşlar oyun sektörü gerçekten gelişiyor. ve burada verilecek eğitimler sonrası 1 sene sonraki yeni seni düşün. oyun yazmayı bilen uı/ıx tasarımı yapabilen,unreal ve unity'i en iyi şekilde kullanabilen 2d/3d modelleme yapabilen yepyeni bir sen ve senin yazdığın oyunlar.ve bu oyunların appstore ve google play'de milyonlarca indirildiğini bir hayal et beh.aynı zamanda ülkemizdeki eğitim problemlerine yönelik çözüm olacak oyunları senin yazdığını düşün hele. ulan milyonlarca 7'den 70'e insanın hayatına dokunacaksın.yıllardır milli eğitim bakanlığı'nın çözemediği problemi senin çözdüğünü düşün hele. yahu neden olmasın neden olmasın neden olmasın?o yüzden internet üzerinden de olsa bu oyun yazılım kampındaki eğitimleri takip edin öğrenin ve geliştirin ve hatta oyun hackathonlarına katılın ve sınırlarınızı zorlayın.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap