1 entry daha
  • bütün bu tür pisliklerin oluşmasının nedeni, köy hayatındaki insanların enerjilerini harcayabilecekleri doğru dürüst aktivitelerin olmaması, belki de bilinçli olarak oldurulmaması.

    bu tür gelenek adı altındaki sapkınlıklar da böyle boş zamanlarda icat edilmiş ve yine başka yapacak şeyi olmayan bölge halkı tarafından kabul görmüş sapkınlıklar.

    köylere gidin, insanlar hep birbirleri le uğraşırlar çünkü günlük işler dışındaki boş zamanlarda yapılacak şey yoktur. günler geçmez orada. can sıkıntısından dolayı akıllarına bir tek cinsel organları gelen kişiler her türlü sapkınlığa açık hale gelirler. basına yansımayan kim bilir ne ensest ilişkiler, ne çocuk tecavüzleri, ne hayvanlarla ilişkiler var da bizler bilmiyoruz. şahsen bilmek de istemiyorum. çünkü her gün soğuduğum şu dünyada tıpkı hiç olmadık taşlık bir alanda büyüyebilen bitki gibi içimden çıkan umut filizleri de kuruyor ve sonsuz bir nefret döngüsüne giriyorum.

    böyle zamanlarda insan soruyor, devlet neden var? devlet neden sadece sonuçla ilgilenir de süreçle ilgilenmez? bu sapkınlıkların olduğu yerde insanları en başından beri spora teşvik etsen, hobi imkanları oluştursan bu tür şeyler yaşanır mıydı?

    belki kökten gitmezdi ama eminim ki azalırdı.

    (bkz: köy enstitüleri)
327 entry daha
hesabın var mı? giriş yap