8 entry daha
  • rakamla (aslında sayı haa) 1.316.000 yazıyla 1milyon 300bin küsür iqmün 50küsür binini kullanarak aslında fiziksel olarak olmasına gerek olmadığına kanaat getirdiğim zirve. zirvede olacak herşey önceden fiziksel olarak hesaplanabileceğinden böyle bir zirve son derece fuzulidir. misal :

    suser e nin suser mc ile konuşma olasılığı yüzde 91 bunlar birlikte bu iş için ayırdıkları iq neticesinde konuşacaklar espriler ve şakalar üretecekler biri dierine şunu ötekisi bunları söylecek. o anda rüzgar o tarihte taksimde karayel olacağı ve suserkare yoldan geçen iqsu düşük biriyle çarpışmasının etkisinde çözülen bağcıklarını düğümlerken kafasını eğmek zorunda kalacağı için malesef dünya sağlık örgütüne ayırdığı iqlerinin beynine akmasıyla iqsünün bir kısmını daha kullanmak zorunda kalacağı için " tamam buldum şuraya gidelim "diyecek ve şuraya gideceklerdir...vb vb gibi.

    not: bu entrynin oluşması çok küçük ama istekli bir grup iqüm sayesinde gerçekleştirmiştir ,emeği geçen tüm iqlerime teşekkürü bir borç bilirim,keşke her türk iqsü böyle olsa.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap