• bazı kişilerin, gerçeklerin defalarca açıklanmasına rağmen çocukları linç etmeye devam etmesi üzerine yapılmış olan haklı açıklama.

    biraz daha açıklık getireyim. benim ablam 2008 yılında mezun oldu bu okuldan ve ben bu geleneği ilk ondan duydum. yani iddia edildiği gibi 2, 3 yıllık bir gelenek değil. en az 10 yıllık diyeceğim ama 10 yıldan fazladır olduğunu da biliyorum. şimdilik 10 diyelim.

    burada önemli nokta şu; kadıköy anadolu liseli zannediyorum 3 yıl önce proje okulları listesine alındı. bu listede kadıköy anadolu lisesi ile birlikte vefa lisesi gibi köklü ve gelenekleri olan liseler vardı. amaç, kindar nesil yetiştirmek isteyenlerin ne yaparlarsa yapsınlar sızamadıkları bu okullara sızmasıydı. bu köklü okullara çok ciddi darbe vursalar da yine de başarılı olamadılar. fakat sizin bugün yaptığınız linç sayesinde dün okuldaki tüm idare ve öğretmenlere soruşturma açıldı. yani kindar nesil yetiştirmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürdünüz. belki de sizin sayesinizde birkaç yıl önce başaramadıklarını bugün başaracaklar.

    fakat boşverin, siz sorgusuz sualsiz 14-18 yaş arası çocukları linç etmeye devam edin.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap