1 entry daha
  • --- spoiler ---

    sms atın, interneti kullanmayı deneyin.

    --- spoiler ---

    çok akıllısın kardeşim. gerçekten şu anda çok utanıyorum nasıl aklıma gelmedi sms atmak veya whatsapp vs. kullanmak diye. müthiş bir zeka abidesi ile karşı karşıyayız.

    edit : illa açıklatacaksınız değil mi ? hat tamamen işlevsiz haldeyken nasıl sms veya internet kullanacaksınız ? yani ortada bir hat yok. o sms ve internet hizmetinin size vahiyle mi geldiğini sanıyorsunuz ? yıl 2019 neleri açıklamak zorunda kalıyoruz arkadaş biraz düşünün.

    edit 2 : yok arkadaş cidden anlamamakta ısrar ediyorsunuz. telefonunuzdan sim kartı çıkarın. servis yok veya sadece acil aramalar yazar. heh işte öyle bir durumda hangi sms'ten hangi internetten bahsediyorsunuz ? hat yok. tamamen türk telekom yok oldu. puff uçtu gitti yani. ne sms ne arama ne internet. hepsi gitti. türkcell kullanan arkadaşlar, lütfen artık ama benim telefonum arama yapamıyorken internetim çalışıyordu diye mesaj atmayın. biraz kafanızı çalıştırın. sizde servis var. yani türkcell diye kenarda yazıyordu değil mi ? heh işte bizde o yoktu. türkcell'in bir anda yok olduğunu düşünün. cidden biraz mantıklı düşünmeye çalışın. bu durum arama yapmayın sms atın durumu değil. hepsinin komple gitmesi durumu.
184 entry daha
hesabın var mı? giriş yap