872 entry daha
  • bende her ikisi de aşırı tokluk yapıp sonrası için iştah kapatan (kullanılan yağ ile alakası olabilir belki) fastfood restoranları kıyaslaması.

    her ikisinden de nadiren yesem de, mcdonald's patateste bariz daha iyidir. burger king hamburger'de çok daha fazla çeşit sunar, ama kullanılan soslar ve ek malzemeler hariç hepsi birbirinin farklı boyutlusu gibi gelir bana. big mac adına yakışmayacak şekilde ufakken, whooper boyut olarak daha büyüktür.

    benim için ikisinden birini (burger king) at başı öne geçiren atıştırmalıklarıdır (bir de hakkıyla yapılanına denk gelirsem chili cheese burger). mozarella sticks olsun, soğan halkaları olsun, chili cheese nuggets olsun gidince hamburger yerine veya yanına yediğim yiyecekler. hatta bir ara chorizo cheeseballs diye bir şey çıkarmışlardı, allahtan çabuk çektiler (türkiye'de hiç çıkmadı bu ürün tabi ki, içinde domuz eti olduğundan), yoksa 2 güne bir burger king'de yiyen insana dönüşme potansiyelim epeyce yüksekti.

    edit: başlık karşılaştırma başlığı olmasına rağmen, ay her şeyin en doğrusunu ben bilirim, sakın ikisinden de yemeyinciler damlamış altına. bunların sağlıksız olduğunu bilmeyen kalmadı muhtemelen, bunu gelip karşılaştırma başlığı altında yazmanın manası ne bilemedim.
334 entry daha
hesabın var mı? giriş yap