1680 entry daha
  • bu adam hakkinda debeye giden rooshv'nin yazacagi bir entrynin turk versiyonuna dair kadinlarin perspektifinden bir sey yazmanin gerekli oldugunu dusunuyorum.

    su eksisozluk mecrasinin artik ne kadar demokratik bir forum haline geldigini gormek gercekten ilginc. elinizi yureginize koyun, sizler gercekten genc citirlarin aksamlari yatakta mehmet ali erbil'i dusunup masturbasyon yaptigini filan mi dusunuyorsunuz? neden acaba cagatay ulusoy, kivanc tatlitug, caglar ertugrul gibi adamlar basrolleri kapiyor acaba hic dusundunuz mu? cok mu yetenekliler sizce? kadinlarin en cok izledigi dizilerin filmlerin basrollerindeki erkekler neden acaba 'jeune' dedigimiz tiplerden olusuyor? ask dizilerinin hangilerinde baroldeki adam gobekli yasli ve parali bir kart zampara acaba?

    siz halis toprak ile en son evlendirilen 17 yasindaki kapici kizinin o adamla seks yapmaktan zevk aldigini dusunuyormusunuz acaba?

    asil, butun bu dusuncelerinin altinda ustte mehmet ali erbil hakkinda ki entry de gordugum subtext son derecede rahatsiz edici. sizler kadinlari insan yerine koymadiginiz icin seksten zevk almalarinin, gercek bir ask ve sevkat yasamalarinin gerekli ve onemli oldugunu dusunmuyorsunuz. genc bir kiz sizin yasli ve gobekli halinizin altina yatsin, para icin bir takim numaralar yapsin, caktirmadan cinsel organina lubrikant sursun, sizin tahakkumunuzu kabul edip ona vereceginiz maddi avantajlari alip otursun asagi diye dusunuyorsunuz.

    bu fakir ulkelerde olur, halis toprak ile evlenen kizin da kapici kizi olmasi bir tesaduf degildir. dogurganliga bu kadar onem verildigini de beyaz yaka ortamlarda sasirtici buluyorum. tam kac cocuk istiyordunuz pardon? hakkarili tir soforleri gibi 20 tane filan mi? o cocuklarin psikolojileri ve beyin kapasitelerinin forme oldugu ilk senelerde annenin egitim/kultur seviyesi sizce hic onemli degil mi? cocuklarinin zekasinin annenin etkisi ve dogumdan 5 yasina kadar ki stimulus ile yogruldugunu herkes biliyor.

    cekicilik elbette tek fiziki guzellik degildir. kadinlar icin genclik ve guzellik te tabii ki onemlidir. ancak bir cok degisik verinin birbirini dengeledigi bir iliski yumagindan bahsediyoruz. prens william ve harry kate ve meghan'dan daha genc ve guzel kadinlar ile evlenemezmiydi? siz zannediyormusunuz ki world bank te calisan, wall street de calisan uber zengin adamlarin hepsi gidip 18 yasinda rus kizlarla evleniyorlar? hayir cogunlugu, kendi yasina yakin, egitim ve basari seviyesi de kendisine yakin ayni okullara gitmis ayni veya benzer ortamlardan cikmis kadinlarla evli. citirlarla evlenenler de var tabii ki ancak cogunluk oyle degil.

    moral of the story: iliskiler, iki tarafin mutluluklari arasinda bir dengeden olusur. birini hic sayarsaniz, ki ekonomik sartlar bunu mumkun kilabilir, bunun ideal veya olmasi gereken bir durum oldugunu dusunecek gaflette bulunmayiniz.
1273 entry daha
hesabın var mı? giriş yap