26 entry daha
  • 3-5 söz hakkımın olduğunu düşündüğüm kronik sorun ve rezalettir. ben hala bmw'nin nasıl dünyanın en iyi markalardan biri olduğuna aldığım günden beri şaşıyorum.

    2012 model bmw 1.16i marka aracımı alalı 2 ay oldu. aldığımdan beri cebimden toplam yediği para 8000 tl. 7 ay kullanıp sattığım polo marka aracımı sadece 2 defa sanayiye götürmüştüm o da 10 bin bakımı için bu araç ise sanayi den çıkmıyor maşallah.

    şimdi benim bildiğim bir ustaya gider kaçak maçak ne varsa arabanı tamir ettirir rahatlarsın. bmw de böyle bir şey yok. bir vida sıkıyorsun, 3 vida sorun çıkarıyor. sağını yapıyorsun solu sorun veriyor. neden? yağ kaçağı diyorlar yapıyorsun, su kaçağı diyorlar. fiyat nedir? contalar değişmesi lazım 3000-4000 tl.

    kullanılan malzemeye bakıyorsun 3-4 farklı sanayi de hep aynı fiyatlar. tüm malzemeler toplam 1000 tl ye geliyor. işçilik? tek başına 1000 tl. böyle bir şey var mı amk?

    velhasıl bmw it gibi, at gibi pişmanlıktır. ya golf 7 ya bmw alacaktım ben. şu aracı alan aklımı seveyim. kapının önünde duruyor işte. öyle bir benzin tüketiyor ki siktir et toplu taşıma kullanırım diyorsun. su koyuyorsun arabaya birkaç hafta sonra suyu bitiyor. şuan misal kapımın önünde duran aracıma bindiğim gibi gidip benzin alıp su koymam gerek arabaya. salaklık bende yapacak bir şey yok. başkaları bu salaklığa düşmez umarım.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap