2 entry daha
  • yayınlandığı tarihlerde gençliğimizin en güzel yıllarında yaşattığı dumurlar itibariyle bizleri hayatın anlamını bir kere daha sorgulamaya itmiş güzide bir şarkımızdır.

    bir ebru gündeş ki kafamızda demir attım yanlızlığa imajı henüz silinmemiş, hanım hanımcık, güzel sesli, kendini sanatına vermiş, yükselmek ileri gitmek istediği belli olan bir sanatçı adayı. kafamızda erotik çağrışımlar yaptırmayan bir insan evladı. ne zamana kadar işte bu şarkı ve klibine kadar...

    bir uche ki fenerbahçeli olmamamıza rağmen defansın sigortası tadında oyunculuk karakteriyle beğendimiz bir fitbol adamı. zira biz beşiktaşlılar zenci severiz. konuyla alakasız (bkz: we are all etoo)

    ve işte konularında usta bu iki ismin bir klipte buluşmasıdır genç dimağlarda bırakılan hasarın sebebi. ah be ebru ablacım, "sen allahın bir lütfusun, gözlerimin nurusun" lafını uche nin yarı çıplak vücudu eşliğinde, kendisinin kara gözleri içine bakarak terennüm etmeni hangi aklı kıt önerdi sana da ziyan ettin bizleri? allahın lütfu, gözlerin nuru ve yarı çıplak zenci adam vicudunu kim aynı potada eritebilmiş ki sen kalkıştın bu zahmetli işe? zira erotik tat yakalamak için uche ye ihtiyaç yoktu ki. estetik ameliyat marifetli destekler ve buğulu kliplerle çok daha kolay ve garantili olmaktaydı bu iş senin de sonradan farkettiğin gibi.

    olan bize, gençliğimize oldu. alacağın olsun...
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap