• çeşitli yabancı dil kitaplarından dil öğrenenler için ses ve video dosyalarını barındıran uygulamadır.

    app ratinginin düşük olmasına bakmayın, güzel program. kullanmayı bilmeyip 2 falan veriyorlar. her ne öğreniyorsanız duolingo ile falan vakit kaybedeceğinize alın klett'in bünyesinde olan düzgün bir kitap sistematik bir şekilde ilerleyin.(kitabınız orijinal veya değil farketmiyor.)

    "tavsiye ettin ama bir şey yokmuş." dememeniz için olayı adım adım açıklayayım, zira arayüzü ilk defa kullanan biri için pek anlaşılır değil.

    app'i yükleyip açtığınızda, sol alttaki bilderkennung'a tıklamak ilk yapmanız gereken şey. bundan sonra kitap listesi çıkıyor. kitap listesinden, kendi kitabınızı bulup kalbe tıklayarak kitabı favorilere atıyorsunuz ki her defasında bulmakla uğraşmayın.

    kitabınızı buldunuz. diyelim ki almanca öğreniyorsunuz ve kitabınız netzwerk. seviyeniz b1.2. siz kitabınıza tıkladığınızda kameranız açılacak . kamera açıldığında da elbette selfie çekinmeyeceksiniz. dinlemeli veya video izlemeli olan sayfayı fotoğraflayacaksınız ve o size image recognition ile sayfadaki tüm ses ve görüntü dosyalarını çıkaracak.

    image recognitionda problem olursa diye sağ üstte kitap ikonu var, oradan sayfayı manuel olarak seçebiliyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap