9 entry daha
  • ergenlikte çıkarmadığım sivilceleri 22 yaşımda çıkarınca hydrafacial ile destekleyerek az az öncee yaptırdığım işlem.
    sadece bir seans hydrafacial bile mucizeler yaratmışken bu övüle övüle bitirilemeyen işlemin leke anlamında sonuçları ne olacak merakla bekliyorum. acısına gelirsek... acı eşiğimin yüksek oldugunu soylerlerdi ancak birkaç aktif sivilcemin hala var olmasından mütevellit canımdan can gitti çığlık atmamak icin kendimden gectim. iğnelerle kanallar açılıyor sonra daha önce yüze sürülen serum yine bi başka şey ile yediriliyor.
    ancak her şeyden önce gideceğiniz yeri çok çok iyi araştırmanız lazım. ben işlemi doktor muayenesinde olmak suretiyle 6 paket halinde satın almıştım 3 seans hydrafacial ve 3 seans dermapen olarak, bu da ilk dermapen deneyimimdi. gelişmeleri aktarıyor olacağım.
    1. edit: ilk başlarda yani 7-8 saat boyunca yüzümde kızarıklıklar olmuştu ancak madecassol ve su bazlı güneş koruyucu ile güneşe çıkmayarak devamlı cildimi korudum. uyuyup uyandıktan sonra -işlem üzerinden yaklaşık bi 20 saat geçmiş oluyor- kızarıklıklar tamamen yok olmuştu. var olan tek şey su an cildime dokunduğumda hissettiğim küçük küçük pürüzler daha doğrusu kumlara dokunma hissiyatı veren bir şey gibi. yaralar iyileşmeye başlıyor yani.
    21 kasım editi: yüzüm hala soyuluyor, öğrendiğime göre normalmiş alın bölgemdeki sivilceler minik minik 2 tane kaldı, çene bölgesinde de 2tane inatci olan temizlenmişti ama geri nüksetti. soyulan kısımlarda inanilmaz bir hassasiyet ve kızarıklıklar oluşuyor. insan içine inanilmaz zor oluyor çıkmak...
    20 ocak editi: kesinlikle muazzam bir çözüm oldu dermapen. tek seans sonucunda deri altında henuz cikmayan sivilcelerimden de kurtuldum, izlerden de buyuk oranda kurtuldum. geri kalanlar da yavas yavas gidecek.

    edit: 20 ocak editi sonrası da kistik sivilce çıktı... neyseki zor olmadı kurtulmak.

    16 nisan editi: daha önceden girmem gerekirdi bu editi ancak olsun. benim sivilcelerim tamamen alerjik gibi bir şeymiş. zaten normal değildi hiçbir zaman yaşamadığım sivilce problemini bir anda yaşamam. o yüzden kurtulmam da her ne kadar ilk etaplarda çok zor olsa da genel olarak rahat oldu. ha rahat oldu diyorum ama çoğu alışkanlığım da bu süreçte değişti, rutin cilt bakımlarına daha çok önem verir oldum(kullanılan ürün ve marka gerçekten çok önemli), yediğime içtiğime dikkat ettim falan filan. lekeler tek tük kaldı onlar da zaten çok az.

    dermapen evet iyi güzel işlem ancak geri nüksetme durumu hakkında bir garantisi yok. benim problemimde ben sonuca ulaştım ama genel itibariyle durum bu. evde yapılan işlem için zaten hiç garanti verebilirliğinin olduğunu düşünmüyorum.

    bir edit daha: paketimi 3 seans olarak almistim ama ben tek seansta kurtuldum. her şey sizin cilt yapınıza ve alışkanlıklarınıza bağlı.
    iğne konusunda da öyle acıtmıyor diyenler olmuş. onlara kullanılan iğne boyutu ile alakalı o. küçük lekeler için gitmekle kistik sivilce ve büyük izlerin tedavisi için gitmek arasında fark var.
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap