12 entry daha
  • bakan unakıtanın oğlu tarafından (değil aslında, ısrarla aracıkendisinin kullanmadığını ifade etmiştir nitekim-bu durumda oğlunun şoförü diyelim) sağlamlık testinden geçirilmiştir. biz de bu cihazın yumurtadan sağlam olduğuna karar veriyoruz. bununla çarpışan renault bir otomobil (tahminen toros idi) ise yumurtadan sağlam çıkmamıştır. içerisinden 4 adet cenaze çıkarmıştır. rover'ımızın kaza sonrası resminde ise sağda ufak tefek çatlaklar görülmekle görülmemek arasında gidip gelmektedir.

    ah garip dengeler... bakan evladı otobüsle seyahat etse kişisel bir araba kazası geçirmeyecektir. yumurtaya can veren allah'ım yumurtadan bir dolu gelir elde eden kimselere bu külliyatlı fiyatlı cihazı kullanma fırsatı vermiştir. yumurtadan yahut rafadan kazanılan bu cip ve gibilerini gözünde ve sözünde büyüten halkın gözü ve sözü değmiştir hadiseye. neticede olan yine halka olmuştur ama. sen tut bu kadar sağlam bir merete çarp. allah rahmet eder tabii...

    bundan bi tane alana kadar araba filan almamayı düşünmek de gururlu ama fakir türk gencinin yapabileceği işlerin en iddialısı lakin en mantıksızıdır. du bakalım... hiç kira filan vermesin gencimiz... yemesin içmesin... 220 000 bölü yediyüz... üçyüz ondört ayda bunu alabilir efendim... o da yaklaşık yirmiyedi sene ediyor... türk gencimiz yemeden içmeden ölmeden o günü görür ise türk yaşlımız oluyor... bu işe bir bakan, bir yumurta damıtım tesisi filan lazım... yoksa hayal de kurulmayacak... cık cık cık!
414 entry daha
hesabın var mı? giriş yap