141 entry daha
  • yanıma evcil tekir alıp fatih cami önüne gitsem mi lan acaba diye ciddi ciddi düşünüyorum şu an.

    --- spoiler ---

    allah razı olsun, ablacım rabbim eşine ailene mutluluklar versin.
    allah rızası için, ölmüşlerimizin canı için şu fakire bir yemek parası.
    nur yüzlü dedecim, yüce rabbim seni ahiret günü cennetine alsın.
    abicim canım abicim rabbim seni sevdiklerine kavuştursun, sevenlerin ile birlikte huzur içinde yaşamanı nasip etsin.
    cuma günü hürmetine şu fakiri mutlu ettin ya yüce rabbim senin ömrüne ömür katsın.
    erenler evliyalar hürmetine allah razı olsun işin hep rast gitsin güzel evladım.

    --- spoiler ---

    ezberlemem gereken sözler aşağı yukarı bunlar. bir gece çıkar, sürekli dişi kedi kovalayan hıyar ağası yaşlı tekiri de yanıma alırım. bu ara sakalları iyice uzattık zaten dilenci gibi tipimiz oldu amk. hatta sakalları sinekkaydı traş ile kesip dilenmek iyi fikir. beni görenler vah vah temiz de yüzlü çocuk, şuna para verelim diyecekler diye umuyorum. bir yırtık ayakkabım vardı geçen senelerden çöpe atmaya kıyamamıştım, onu giyerim ayaklarıma. beyaz kartonun üzerine birkaç pofuduk söz yazarım.

    günde 5 saat dilensem, her saat başı ortalama 60 lira kazanırım. 300 lira eder. pazar günü dilenmem, cumartesi de dilenmem. haftanın 5 günü çalışırım. haftada ortalama 1500 lira, ayda 6000 lira eder lan. vay amk vay.

    bir de zengin semtlere giderim. konser çıkışlarına gider ben de konsere gitmek isterdim falan diye beyaz kartona duygu dolu sözler yazarım. dibine kadar duygu sömürüsü yaparım. hatta bir arkadaş ile anlaşır, lan şimdi beni kucakla destek ver ben de ağlayacağım derim. arkadaş güzel giyimi ile yanıma gelir ben ağlarım, halk toplanır, arkadaş lütfen ağlama der, ben ağlarım bu sırada liralar dolarlar geliyor ulan geliyor şu an görür gibiyim ablacım dolar için teşekkürler ühühühü hiç gerek yok sadece mutlu olmak istedim o 200 lira mı lan ühühühü.

    ulan gece gece içimdeki pislik dilenci açığa çıktı. neyse yatayım ben.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap