• headbang'in metalcore bakanı. üslubu şahanedir.

    (bkz: sana bi korum bi de metalcore)
  • hayatımda gördüğüm en eyvallahsız adamlardan biri. derginin diğer yazarlarının bir miktar politik yanı bulunmasına, bir miktar ''bunu söylesem sonunda ne olur?'' hissi taşımasına * rağmen bu adam içinden geleni çatır çatır söylüyor, hiç kasmıyor.

    bazı kimseler patavatsızlıkla dobralık arasındaki ince çizgiyi kaçırdığını iddia etse de ben her bir hücremle inanıyorum ki bu adam yine tanıyıp tanıyabileceğim -altını çiziyorum- en içten ve duygusal adamlardan biri. birinin de çıkıp bu kadar berbat bir piyasada lafı eğip bükmeden gerçekleri söylemesi gerekiyor. o da lester bangs’imizin türkiye şubesi olan kendisi. sapla samanı karıştırmayalım. gerçek bir müzik insanı olarak kendisi bu müzik piyasasına çok fazla bence. başlı başına bir kültür okulu ve ormanı.

    ayrıca dünyanın neresinde kimliğini gizleyerek yazarsa yazsın ''bildiğin erdem'' dedirtebilecek düzeyde stil sahibi, üslubu en alakasız bir yazıyı bile heyecanla okutabilecek kadar şahsına münhasır bir insan. kısacası, seviyorum.

    bir ara da, bir kitap yazmakta olduğu duyumlarını aldık fekat ses seda yok konuyla ilgili. hâlâ bekliyoruz bir umut.
  • samimi yorumlarıyla* beni benden alan headbang & bluejean yazarı. tweetleri ayrı bir hoştur. sadi tirak ile aralarında bir bromance olduğuna inandığım kişilik.
  • can ile üslup bakımından çok benzediğini düşündüğüm jedı
  • genel olarak ortalama üstü bir dergi yazarıdır, adına denk geldikçe farkettiğim isimlerdendir.

    ama son headbang'deki albüm değerlendirmelerinde biraz notu bol davranmanın da ötesine geçip blink 182 çakması bile olmayan tırt çoluk çocuk gruplarına 9'ları 10'ları cömertçe dağıttığını farkettim.
    hayır ironinin böylesi, aynı sayfada ghost'un meliora'sına 8 verilmiş, "o 8 bu 10'sa iyi heralde" diye merak ediyor insan, bir de yorumu okuyunca "orjinalliği yakalamış, değişik işler yapmış"lar falan, ama tabii uygulamada elde var sıfırın altında binbeşyüz.

    tabii ki müzik zevk-renk olayı ama, müzik dergisi yazarları sırf kendi sevdiği tür müzikleri yorumlayınca işte böyle objektif olmayan yorumlar çıkabiliyor demek ki, o dönem de kendisinin pop punk dinleyesi mi gelmiş, modu mu ona uygunmuş neyse artık, böyle fiyasko bir notlandırma ve değerlendirme çıkmış ortaya.

    kıssadan hisse, kişisel hiçbir lafım yok tabii ki, yazar olarak iyidir hoştur ama aynen the hunger games olayında olduğu gibi, yazılarını biraz pop punk düzleminde değerlendirmek lazım.
  • net, dürüst ve tartışmaya girmeye çekinmeyen insan.

    ulkenin bulunduğu saçma politik durum karşısında kafayı açık ve net tutmayı becerebilmiş, hala karşısındaki insana dert anlatma, adam gibi konuşma, onu (bilinçsizce) girdiği saçma milliyetçi karadelikten çıkarma gibi hepimizin (hiç ülkenin hayrına olmayacak sekilde) baydığı ve vazgectiği şeyden yılmamıştır. helal olsundur lan bu adama, ve facebook yorumlarına!

    ayrıca dunyanın en normal şeyi olup bugünlerde ender rastladığımız bir şey icin de teşekkür etmek istiyorum kendisine buradan: türkceyi güzel kullandığın için (sosyal medyada) teşekkürler.
  • twitterdan takip edilmesini onerdigim sahis. komiktir, zekidir, bilgilidir. arkandayiz erdem reis!
  • geekyapar ve kafeinsiz'e çok ağır dalıyor bazen. geekyapar tayfası ses çıkarmazken kafensiz bu hafta çok sert cevap verdi.
    küçük bir camia için çok büyük öfke patlamaları görüyorum ve bana biraz abartı geliyor.
  • tam herkes gider mersine, ben giderim tersine insanı yazar. hangi film, albüm, şu bu beğenilse, güzel dense (doğru, yanlış fark etmez) tatar tam tersini düşünüyor. istinasız hiç şaşırtmadı diyebilirim.
hesabın var mı? giriş yap