• yürüyen kedi videosuna "ay şunun tatlılığına bak şebek yaaa" diye yorum yapanlara döndü bu aktroller de. cumhurbaşkanımız sadece yürüyor ve bunlar orgazm geçiriyor.

    edit: aa damat beyimizi uzun zaman sonra gördük sağlığı iyi olmuştur umarım. göreve ne zaman dönecek bilgi var mı?
  • ya ben mesela kendim yorumsuz izleyince hoşuma gittiği zamanlar ya da onayladığım durumlar oluyor. ama bu başlık sahibi gibi adamların yorumlarını okuyunca bi gıcık oluyorum tekrar.

    bunu tek ben yaşıyor olamam.
  • bir bülent ecevit duruşu ve karizması değildir. ecevit amerika'ya boyun eğdirmiştir, unutmamakta fayda var. işte tc nereden nereye...

    https://www.youtube.com/watch?v=ldcynryww4g
  • bm'ye bi girmişim üff hatunların gözü bende. baltalar benden rahatsız, onlar da beni kesiyo. yapıştırdım birine balta yerde o biçim, çektim hatunu dansa kaldırdım, hatun bana yanık...
  • ülkenin ekonomik durumu bu kadar kötü ve gelir adaletsizliği bu kadar yüksekken, bir devlet yöneticisi, sizin vergilerinizle israfın dibine vurarak bilmem kaçtane vip uçakla kıtalar arası seyahat edip, son model lüks makam araçlarıyla kilometrelercelik itibar konvoyu ile geziyor ve siz de bununla gururlanıyorsanız, ya satılmış bir partizansınız ya da sizde zerre beyin yok demektir!!!

    makarnacı “partizanlara”, kömürcü “cahillere”, mobil telefon bilirkişisi “telefoncu dayılara” ve havada çay pakedi kapmaya programlı “çay pakedi avcıları”na oy kullanma ehliyeti verilmesin!!! hükümet değişikliği olursa, derhal oy kullanma yasasının değişmesi gerekli!!! acilen!!!
  • "100 yildir ezilmis, esir alinmis, isgal edilmis, hıyanet üzerine hıyanet ugramis."

    laflara bak laflara. ezen kim 100 sene önce? işgal eden kim? ihanet eden kim?

    100 sene öncesi 1922. mustafa kemal atatürk ezdi, işgal etti, esir aldı, ihanet etti demeye getiriyor. tepki gösterince atatürk sizin tekelinizde mi diyorlar. değil. ama ayyaş dersen, elde kılıç bela okursan, 1922 tarihini verip kurtuluş savaşını, cumhuriyetin ilanını ve modern türkiye cumhuriyetini, ezme, esir alma, işgal ve hıyanet projesi olarak nitelersen, atatürk'e hain imasinda bulunursan bu halkı, bu milleti, kalbindeki atatürk sevgisini tanımamışsın demektir. aynen böyle devam. allah'tan, atatürk'e ayyaş, hain diyenleri destekleyip atatürk sizin tekelinizde mi, ben de seviyorum şeklinde sayıklayanlara da akıl fikir ihsan etmesini diliyorum. sevmiyorum diyenlere, nefret edenlere daha çok saygı duyuyorum. sizin gibi her yerleri ayrı oynamıyor en azından.

    edit: noktalama ve yazım hataları düzeltme.
  • arkaya kv müziği değil de "another love" koysalarmış daha cuk otururmuş.
  • bir dahakine tepeden vinçle indirseler ne güzel olur değil mi? roman düğünlerindeki gibi.

    bir boka benzemeyen giriştir. dümdüz yürüyerek girmiş işte. böyle girişle çıkışla dünya lideri olunmuyor sayın trol.
  • bunun nesine gözün doldu?

    videonun ilk yarısında oklarla bize bir şey anlatmaya çalışmışlar. millet kim geçiyor diye bakıyor işte.

    ikinci yarısı ise utanç verici. arabalarla hava atmak nedir ya?
  • ukrayna rusya arasındaki arabulucuk faaliyetlerinde şüphesiz türk diplomasisi tüm dünya'ya örnek oldu. bm sekreterinin kariyerimdeki en önemli anlaşma olarak nitelendirdiği tahıl krizinin çözülmesinde türkiye'nin payı çok büyük. sahada etkin masada güçlü anlayış ile sürdürülen politikalar siyasi görüşten bağımsız olarak desteklenmeli. öyle ya da böyle masada türkiye'nin olmadığı hiçbir anlaşma bölgesel kalkınma ve barışa katkı sağlamaz. bu yüzden bm'de türkiye'nin yeri çok ayrıdır.

    bm'nin en önemli devletlerinden biri olan türkiye'nin cumhurbaşkanının salona giriş videosudur.
hesabın var mı? giriş yap