• hollanda'da aşırı sağcı özgürlük partisi'nin lideri geert wilders attığı tweetde "hollanda'da diktatör erdoğan'ın partisini seçen türkler, türkiye'ye gidin ve islamofaşizmin tadını çıkarın" diye yazdı. link
    edit:uyarilardan sonra link duzeltildi
  • demek erdoğanınki burdan oraya uzuyormuş adama dert olduğuna göre...
  • başka ülkenin politikasının kendisini neden gerdiğini merak ettiğim söylem. madem bu denli ülkelere özdeş söylemleri seviyorsun senin ülkende uyuşturucu kullanan herkes kolombiya'ya gitsin. sanane ulan sanane? sana giren çıkan nedir?
  • elin faşist rezilinin bile gün gelip haklı olabileceğini gösteren söz.
    gerçekten tayyip erdoğan'ın istediği hangi şeyi hollanda'da buldun da orada yaşıyorsun be adam?
  • allah kimseyi islamofobik bir faşistin kuyruğuna takılıp kendi cumhurbaşkanını, kendi milletini eleştirecek kadar nefret dolu eylemesin. allah sizi ıslah etsin. inşallah da eder.
  • aşırı sağcı özgürlük partisi gibi ironinin dibine vurmuş bu yarı faşik abi için adamlar sanane falan demiş. ben söyleyeyim onu neden ilgilendirdiğini sana.
    erdoğan dünyada islamcı bir yarı diktatör olarak kabul görüyor. özellikle son dönemdeki ışid meselesi ile de ciddi ilişkilendiriyorlar türkiye'yi ve siyasi muktediri. e bu faşik abimiz de zaten kıl olduğu ve sayıları azımsanmayacak büyüklükte olan bu yabancılar bir de erdoğan, islam, ışid üçgenine tam destek verir şekilde konumlanınca içindeki führeri ortaya çıkartıveriyor.

    doğru ya da yanlış lakin "ona ne" demek ağır kekoluk.
  • geert wilders'ın ekşi sözlük yazarı olduğunun göstergesidir.
  • trolleri basliga cekmis hollandali beyani.

    turkiye'de bu pisligi biz cekiyoruz; bu kadar merakli olan gurbetçi vatandaslar gelsinler burda yasasinlar madem. cocuklarini burda imam hatip'te okutsunlar? hastanelerde 3 ay sonraya randevu alsinlar? dunyanin en pahali yakitini alsinlar? torpilsiz issiz kalsinlar? girdikleri sinavlarda hileler yuzunden emekleri calinsin?

    gelin guzel kardesim, niye gelmiyorsunuz? yemiyor mu yoksa? 2008 yilinda 410 usd olan asgari ucret bugun 335 usd, bak nasil refah icindeyiz, gelsenize ulan hadi?
  • yok birader burada fazlasıyla var gelmesinler.
  • ne demek istediği bazı sığırlar tarafından tam anlaşılamamış söylem..

    geert wilders kabaca şöyle diyor..

    "akp gibi islamofaşist bir iktadara, bizim ülkemizden yaşarken %73 oy verdiniz... be iki yüzlü, dümbelek, çıkarcı, köylü kurnazı herifler. madem böyle muhafazakar (hatta gerici) bir iktidara oy verdiniz o zaman ülkemizden siktirip gidin kendi çoğrafyanızda yaşayın. ama gitmezsiniz çünkü bizim demokratik bir sistemimiz ve sosyal devletimiz var. dünyanın en iyi ekonomik sistemlerinden birine sahibiz, burada çocuklarınız için yardım, ücretsiz sağlık, iş bulana kadar işsizlik maaşı, aklın almayacağı sendikal haklar, ücretsiz eğitim gibi kendi ülkenizde bulamayacağınız imkanlar var."

    ben demiyorum wilders diyor...
hesabın var mı? giriş yap