• hep daha iyiyi, daha farklıyı ararken aslında tıpkısının aynısı olmanın bir tezâhürü olan kaçınılmaz durum. son yıllarda bir hayli de fazla.

    nitekim yaşanan son haber de bunun başka hâli. neyse ki kız aklıselim çıkmış ve güzel bir cevapla başından atmış. haber

    şunu bir anlamak lazım. böyle şeyler avrupalılarda, ecnebilerde çok güzel duruyor. bizde olmuyor, yapmayın. bu neye benziyor biliyor musunuz? şâyet louis vuitton çanta kullanıyor isen diğer tüm kullanacağın şeyler de marka ve uyumlu şeyler olmalı. yani sırf louis vuitton çanta kullanmak seni "iyi giyinen, modaya uyan, marka bilen" kişi yapmaz. sadece üstün etiler altın armutlu kalırsın. böyle şeyler bir bütündür. ya hep ya hiçtir.

    aldığın ve içinde yaşadığın kültürde böyle hareketleri yapmak insanı komik duruma düşürmekten başka hiçbir şeye yaramıyor. olmuyor işte mayanda yok, yapma!

    ha tek başına erkeğin düşüncesi değil elbette bu komik hareketler. erkeklerden farklı atraksiyonlar bekleyen, buna yönelten, bu baskıyı oluşturan "bak falanca şöyle yapmış ımaa" diyen kızlar bu kafaların müteahhiti. işte orada hür aklı olan erkeğin "ben ne yapıyorum ya?" diye bir kendine sorması lazım.

    bağımsız bir aklı varsa tabi
  • valla yazdim msnden
    o da kabul etti,
    hiç böyle şebekliklere girmedik, eğreti organizasyonlar olmuyor, hiç güzel durmuyor.
  • en muhafazakarı , en çomarı, en kamili bile evlenme teklifi
    dedin mi ortaçağ şovalyesine dönüyor.
    bundan on sene önce yoktu.
    islam çok güzelmiş, siz de gelsenize.
  • detayda bogulmadan diyecegim sudur ki hepsinin temelinde ozguvensizlik yatar.
  • duygu ve düşüncelerini efendi gibi ifade edememekten kaynaklı durumdur.

    çeşitli organizasyonlar yaparak dikkati başka yöne çekmeye çalışırlar. halbuki sevdiği insana, neden onunla bir ömür geçirmek istediğini açıklayamayan birinden koca mı olur? yarın bir anlaşmazlık çıktığında da düşüncelerini ifade edemeyip ya küsüp gidecek, ya şiddet uygulayacak. halbuki insanlar konuşa konuşa değil miydi?
  • bir endüstri oluşmuş bununla ilgili. boğazda yat kiralıyorsunuz köprünün altına kadar gidiyorsunuz sonra yattan lazer ışığı köprüye vuruyor "benimle evlenir misin". parasını bastırıp böyle bir şey yapmanın hiç bir süprizi yok. kendi imkanlarına yapacağın daha küçük bir süpriz daha anlamlı olur.
  • 0.50 karat pırlanta alıp boğazı gören residans kiralayıp organizasyon şirketi tutup evlenme teklif ettim. ilk fırsatta yine istediği bişey olmadığında yaptığın şeylerin hiçbir öneminin olmadığı olaydır. kadınların genleri böyle. ne yaparsan yap geçmişte kalır. o yüzden gtünüzü zora sokmayın. yapın gitsin.
  • gercekten sebekliktir. fazla soze gerek birakmamistir.
    bir arkadasim istanbul'dan kalkti urgup'e gitti, okuz gibi para bayildi da balonda evlenme teklifi etti. boyle kafam gibi yuzuk falan. hatun 3 ay sonra basti kicina tekmeyi.
  • yaa bide öyle çömeliyolar falan. kızlarda sanıyoki bunlar hep böyle ingiliz asilzadesi gibi olacak. özenti kötü şey ellaaammm
  • yahu nişanlanan adam bile evlilik teklifi yapmadım bi şey yapmam gerek diye düşünüyor. olm nişanlanmışsın ne teklifi daha? zaten aranızda konuşmuşsunuz evliliği, kararınızı vermişsiniz. illa ki yere konulan mumlardan yazılan isimler, şamdanlar, pankartlar mı lazım? şuursuz hareketler.

    videoya gelecek olursak, iki enteresan tip bir araya gelmiş. hareketler bir garip, adam çıldırmış gibi, kız şımarmak ile rahatsız olmak arasında kalmış. adamda abazan hareketler mevcut, imkanı olsa kızı yiyecek gibi. ne bileyim tuhaf.
hesabın var mı? giriş yap