• tam destek veriyorum ben de bir erkek olarak. ne erkeklerle yolculuk edicem lan bi otobüs dolusu kadınla yolculuk etmek varken. kih kih kih.
  • başlatan kadınların tiplerini görünce bir erkek olarak sonuna kadar destekleme kararı aldığım kampanya.
  • feministlerle dini bütün kimselerin arasına kocaman bir çizgi çekilmesi gereken kampanya. bu ablalar kadın haklarını yanlış anlamışa benziyorlar.
  • tıpta örümcekus beyinus hastası olarak bilinen kişilerin söylemi. asıl biz sizinle yolculuk etmek istemiyoruz lan. potansiyel sapık muamelesi görüyoruz resmen anasını satayım, asıl bu düşünceleri o iğrenç beyinlerinizden geçirdiğiniz için ne yazık ki sapık olanlar sizlersiniz. medeniyetten uzak düşünceler içinde bağnaz fikirlerle kavrulup durursunuz siz anca. pembe metrobüsmüş hadi ordan.
  • devamının "bizi evden çıkarmayın." olarak geleceğini düşündüğüm saadet partisi kadın haklarını yok sayan imza kampanyaları zincirinin bir halkasıdır. en büyük hayalleri, yılmadan,usanmadan savundukları davalarıdır.*
  • hakkında, "hayat da bir yolculuk olduğuna göre, ya bu talebin sahibi olan kadınların ya da biz erkeklerin ölmesi gerekiyor" çıkarımını yapmanın gayet de mantıklı olacağı söylemdir.
    kendi adıma, şikayeti olanın bu yolculuğa son vermesini daha doğru buluyorum açıkçası.
  • saadet partisi ve akp'nin aynı stratejinin parçası olduğu ve bu iki partinin birbirlerine pas vererek cemaatin çizdiği türkiye projesini gerçekleştirmeye çalıştıklarını gösteren söylemdir.

    nasıl ki nizamı alem ocakları ayasofya'da konser esnasında "şarap içirtmeyiz" sloganlarıyla hücuma kalkarken muhafazakar bir türkiye için çığırtkanlık yaptılarsa; bu malum güruh da pembe metrobüs projesinin gole dönüşmesi için iktidara pas vermekte ve ortalama halk kitlelerinin suskunluğunu muhafazakarlaşmaya onay kabilinden kakalamaya çalışmaktadır.
    bunun sonu iyi değil; zaman yanıltır umarım beni.

    (bkz: #22383678)
  • çok basit bir çözümü olan istek. yürüyün o zaman.
  • erkeğe değmemek için otobüste bulunan saçı açık kadınları erkeklerin olduğu tarafa ittirip kendileri için namuslu alan oluşturanların oynadığı film.

    film; hanımlar ve kadınların, tacize uğramayı haketmeyen ve hakedenlerin ayrımını net bir çizgiyle ortaya koyuyor.

    bir de ufak bir replik verelim filmden: "normal otobüse bindin ve tacizi hakettin fayşe."
hesabın var mı? giriş yap