• zordur.evladının cinsel yönelimini kabul eden anne için sınırlarını öğrenme durumudur aynı zamanda.

    çocuğunun bir suç işlemediğine inanması gereken insandır eşcinsel annesi.ortada yüz kızartıcı bir suç olmadığına önce inanması gerekendir ki inandırabilsin .
    zira eşcinselliğini öğrendiği evladı zaten var olduğu toplumda sürekli suçluluk hissetmektedir.cinsel yöneliminden dolayı çocuğunu yargılamamayı öğrenmesi gereken annedir aynı zamanda ; desteğin en büyüğünü göstermeli; sevginin en karşılıksızını vermelidir.

    bi de aslında şöyle bişi var ki bence en önemlisi de budur : kendisi yardıma ihtiyaç duyan değildir aksine yardım etmesi gerekendir.bu toplumun bu konuda eğitime ihtiyacı vardır. asıl başa çıkması gerekenin evladının cinsel yönelimi değil yıkılması güç tabular olduğunu bilerek işe başlaması gerekendir.

    konuyla alakalı bi röportajdir bu da :

    (bkz: http://www.kaosgl.com/node/625)
  • oğlunu / kızını yanına alıp "siz hepiniz, biz tek" diyebilmektir.
  • yıldız tar kendi annesini anlatmıştı iki sene kadar önce, hem yoksul, hem tuncelili hem de alevi olan annesi tüm bu itilmişliklerle dolu ağır yaşamında bu gerçek karşısında çok zorlanmasına rağmen sosyo-kültürel baskının yanında evlat sevgisinin ağır bastığını net bir şekilde göstermiştir... belki de kadın cinselliğin esamesinin bile okunamayacağı çok daha ağır gerçekliklerle cebelleştiği için kalaylıydı hayata karşı bilemiyorum...

    oğlun hitler olsa, yine severdin be gulüm... annelik evladını tüm kötülüklerinden soyutlamayı emrediyor sanırım... evlatlıktan reddedenler bile dilde reddeder, gönülden hala derin bir bağla bağlıdırlar...
  • (bkz: anne olmak)
  • neden babası değil de annesi?
  • iyi bir yaşam sürdürmek için omuzlara anlayış, sevgi, güçlü durma, destek olma gibi insani vasıfları en güzelinden bulundurma zorunluluğu yükleyen, günümüz dünya şartlarında zor bir durum.
  • nasıl bir şey olduğu hakkında daha önce çekilmiş bir belgesel var.

    (bkz: benim çocuğum)
  • allah sabır ve güç versin dediğim başlık.
hesabın var mı? giriş yap