• milli gazete tarafından; diyanet işleri başkanlığının açıklaması olarak verilen haber.

    "milli gazete, diyanet işleri alo fetva hattında lgbti bireylerle ilgili sorulan soruya 'kesinlikle sapkınlıktır' cevabı verildiğini yazdı"

    "avrupa parlamentosu tarafından düzenlenen arnavutluk’un başkenti tiran’da düzenlenen ‘temel haklar, ayrımcılık yasağı ve lgbti dahil olmak üzere hassas grupların korunması’ başlıklı seminere türk milletvekillerinin katılmasını nefret söylemine varan ifadelerin yer aldığı haberlerle eleştiren milli gazete’de yer alan haberde, diyanet işleri’nin lgbti ile ilgili soruya “kesinlikle sapıklıktır. dinimizde yasaklanmıştır” cevabı verdiği belirtildi."
  • 2015 bütçesi 5.743.383.000 tl olan kurumun yaptığı açıklama. bu paranın hangi dini bütün müminlerin cebine gittiği önemli değildir , önemli olan sizin kiminle öpüştüğünüzdür.
  • ya ne diyecekti adamlar dini mi değiştirsinler? diyanet işleri başkanlığının neden bir devlet kurumu olduğu ve neden pek çok bakanlıktan fazla bütçeye sahip olduğu sorgulanmalı. devlet neden aldığı vergileri müslümanlığı sürdürmek için kullanıyor?
  • eşek sikmeyi yadırgamayanlar tarafından yadırganmayacak bir haberdir.
  • malum şahıs söylemediği için şaşkınlıkla karşıladığım nefret söylemi. dinin neden kontrol altında tutulması gereken çok tehlikeli bir şey olduğunun kanıtı.
  • eşcinselliğin neden olduğunu bilmeyen. bununla ilgili biliminde ne dediğini bilmeyen klasik köylü kafalı beyanatıdır.

    eşcinsel insanlara hakaret ederek kendileri 0-7 yaş arasında koruyamadıkları anüslerini savunurlar. böylece daha erkek olduklarını ispatlamaya çalışırlar. elbette dünya'larını uyanıkkenki bilinçli beyinlerinin yönettiğini zanneder insanlar. halbuki bizleri bilinçaltımız yönetir. seçimlerimizi, hareketlerimizi, kararlarımızı, konuşmalarımızı vb.. herşeyi bilinçaltımız yönetir.

    elbette kafası köyünde kalanlar bunun da farkında değillerdir. daha çok bilgi için :

    (bkz: psikanaliz)

    erkekler neden daha çok erkekliğini kanıtlayarak eşcinsel, transseksüel vb... cinsiyet tercihi yapan insanları çekemez öğrenmek için :

    (bkz: #45318936)
  • allahın emrini görmezden gelip eşcinselliğe karşı çıkan herkesi sübyancı, eşeğe hallenen vs diye yaftalayan sığırları ayağa kaldıran önermedir.
  • zaten çalanın ve çırpanın normal karşılandığı ülkede; normal olarak verilen bir beyandır.

    ne hoş değil mi ? hayatını kurmaya çalışan, yeri gelen dangıl dungul hakaretlere maruz kalan, belki de iyi bir insan olmaya çalışan kişi sapık, lanetli ya da kötü bir insan... ama çalan, zarar veren, kıran döken ama bir kere allah allah diyen adam ise güzel ahlaklı ve dinine bağlı kişi. ço hoş...
  • eşcinsel bir aslanın suratına söylenmesini beklediğim görüş.*
hesabın var mı? giriş yap