*

  • https://twitter.com/…tatus/1138178221801955328?s=19

    misafir halleri bunlar daha...
    bunlar sadece sosyal medyaya yansıyanlar.
    yakında insanlar ellerinde pompalı sokakta birbirini avlayacak, suriue'de neler olduysa burada da olacak.

    2 milyon tane daha geleceği konuşuluyor türkiye'ye.

    inanılmaz.
    kanla kazanılmış bu vatanı suriyelilere hediye ediyoruz.
  • daha kötü günlerin habercisi olan suriyelilerin karıştığı olaylardan sadece ve sadece bir tanesi.adamlar için herşey o kadar kolay ki yarın bir gün seni öldürüp, elini kolunu sallaya sallaya sınırı geçer gider, sonra tekrar girer farklı bir kimlikle kimsenin ruhu duymaz. yazık oldu. bu dediklerimiz yıllar sonra daha iyi anlaşılacak. ama tabii ümmeti kardeşin vurduğu yerde gül biter.
  • basın tarafından hasıraltı edilip gizlenecektir. onları burda isteyen insanlar da hiçbir şey düşünmeden, anlamadan, hallerinden memnun olarak hayatlarına devam edecektir.
  • yere düşmüş bir kişiye 2-3 suriyeli kardeşimizin sopalarla üstelik karısının gözleri önünde öldüresiye vurma olayıdır.
  • hümanistler hadi bunuda açıklayın.
  • sozlukteki din kardesi fantazisi sahibi tiplerin hakkinda yapacagi yorumlari merak ettigim olay. o yuzden up.

    artik bu olay da sizi etkilemiyorsa soylenecek bir sey yok.
  • uzunca bir süredir suudi arabistan'da çalışıyorum.

    türkiye'ye milyonlarca suriyeli alınırken burası nasıl bir uygulama yapacak acaba diye merak etmiştim ilk başlarda. geldiğimiz son noktada bakıyorum ki s.arabistan'da suriyeli olarak sadece iyi eğitimli doktorlar, profesörler ve mühendisler kabul gördü. yıllardır her iş kolundan bir dünya hintli, pakistanlı, mısırlı, lübnanlı, ürdünlü, filistinli gördüm-görüyorum ama bir tane bile eğitimsiz boş beleş ortalıkta gezen suriyeli mülteci görmedim.

    hoş, zamanında suud kralının söylediği ''bir tartışma vs herhangi bir durumda vatandaşıma tokat atan, fiziksel müdehalede bulunan bu hakareti bana yapmış sayılır.'' minvalindeki sözlerden sonra kimsenin suud vatandaşlarına dokunduğunu da görmedim, burda olsalardı da bizlerin gördüğü saçmalıkları yaşamazdı vatandaşları.

    kendi memleketimizde plansız programsız alınan milyonlarca işe yaramaz, vasıfsız suriyelinin her geçen gün bize artan maddi külfeti, yaratacakları muhtemel iç güvenlik sorunu, kontrolsüz sayıda çoğalmaları, daha kötüsü bunun kendi yöneticilerimiz nedeniyle başımıza gelmesi ve sorunun çözümüne dair hiçbir girişimin olmaması kanıma dokunuyor.
  • kendi ülkesinden topukları kıçana çarparak kaçan itlerin, burada rahatı görünce götünün kalkmasıdır. ama kalkması normal, kendi ülkelerin de bile adam yerine koyulmadıklarından burada şımardılar.
    ‘varil bombası atmadığım her suriyeli için bana küfredeceksiniz!’
    heil esad
  • "süleyman soylu'nun talimatıyla yerde yatan türkiye cumhuriyeti vatandaşı kişiyi linç eden suriyelileri engellemek isteyen yurttaşlar gözaltına alındı" şeklinde bir haber bekliyorum.

    sonuçta soylu'ya göre 15 temmuz'da herkesi suriyeliler kurtarmış. birkaç kişiyi linç etmek de hakları olmalı.
  • ilerde bunlar iyice çeteleşecek mafyalaşacak. küçük illerde bile küçük örnekler görülüyor artık. kendi çocuklarınızın geleceği risk altında. avrupa sen ülkende tut diye güya para veriyor ama ülkeye her türlü zararı oluyor. hanemize yazılacak artıları ise giderinden az malesef
hesabın var mı? giriş yap