• seneye de giyer diyip çocuğuna 10 beden büyük hoşufman alan ya da doymazsam diyip bütün açık büfeyi sömüren sığırlarla aynı kategoriye giren tiptir. beyler o jelatin firmanın sattığı şey size gelene kadar hasar görmesin diye var. anlamıyorum valla, 100 kat yapsalar o jelatini gene sökerim tek tek. bırakın düşünmeyin yarını bu kadar.
  • dedem uzaktan kumandanın poşetini 20 sene çıkarmadan kullandı babam yeni aldığı arabanın koltuk naylonları eskiyince naylonu çıkartmadan üzerine kılıf takmıştı. alın teri, emek olunca insan malının değerini biliyor galiba mümkün oldukça korumaya çalışıyor. aksini savunanlar öok kolay elde ediyor galiba tüklü miras mı kaldı yoksa!!
  • esyalari korumayi esyalari kullanmaktan daha oncelikli tutan kisidir. ama kabullenmesi lazim bi seyi kullanirsan eskir.
  • arabanın koltuk jelatinlerini sökmeyecektim, öylece sıfır gibi duracaktı, sonra bir anda söküp arabayı tekrar sıfır gibi düşünüp mutlu olacaktım,
    sağolsun toyota kendisi çatır çatır sökmüş arabayı teslim etmeden..
    ağladım..
  • bir şeyi alıp, yıpranmasından korktuğun için kullanmaktan çekiniyorsan veya onu korumak için sıradışı güvenlik tedbirleri alıyorsan, belki de o nesnenin hedef kullanıcı kitlesinde değilsin (maddi veya manevi olarak), hiç almasan daha iyi.

    tasarımı, şekli, malzeme kalitesi efsane diyip 6000 tl'ye iphone alıp, 30 tl'lik çin tasarımı plastik koruyuculara dokunmak da kumanda poşetini çıkarmamakla aynı kapsamdadır.
  • eşyalara gerektiğinden fazla anlam yüklüyordur. ya maddi şeyler gelip geçer, bu kadar kasmaya ne gerek var.
  • arkadaş olunmaması gereken tiptir.
    (bkz: pinti)
  • bu isi savunanlari anlamiyorum.
    bunun ne emekle ne alin teri ile ilgilisi yok.
    meta olan bir seyi daha iyi kullanmak baska bir sey. dogal olmayan bir sekilde kullanmaya calismak farkli bir sey.
    bence olay ya fakirlik ya da bir zamanlar cok kayip yasayip bir seyleri elde edememislik.
    telefonlarima kilif takmadim, pc ya da elektronik aletlere de keza. bir defa cirkin duruyor.
    bilemedim cidden neden yapiyorsunuz. oldu olacak herseyi kaplayin.
    koltuk alirsin uzerine bir sey kaplarsin e o koltugun desenleri ne oldu, kumandalara ayri gicigim amk cocuk kirsa bagirmam 15 20 tl ye yenisini al. esim koca bardak ice tea yi laptopa doktu gitti laptop ne yapayim uzerine plastik seffaf bir sey kaplayip bir de kadini mi doveyim.
    mal abilerim ablalarim bildigin insan yapimi degersiz aslinda bunlar.
  • bu başlığı açanın cep telefonunun ekranında kesin ekran koruyucu vardır.
hesabın var mı? giriş yap