• sex and the city dizisinde charlotte york karakterinin kocasi bosanma avukati harry goldenblatti oynayan aktor
  • (bkz: event handler)
  • bu adam o kadar net ve anlaşılır bir ingilizce konuşur ki, her kelimeyi anladığınız için garip bir zevk alırsınız, istersiniz ki hep konuşsun bu adam!
    (bkz: sex and the city)
    (bkz: lost)
  • lösemiyi yenmiştir.
  • şu sıralar californication dizisinde david duchovny'nin menajeri charlie rumkle rolü ile izlediğimiz oyuncu. "müşterisinin en yakın arkadaşı olan menajer" karakteriyle curb your enthusiasm'daki jeff'e özdeş bir karakteri canlandıran evan abiyi, ben bu herifi nerede görmüştüm daha önce diyenler için -ki ben demiştim- başka bir rolüyle anımsatayım, lost ikinci sezon onsekizinci bölümde hugo'nun akıl hastanesindeki hayali arkadaşı dave kılığındadır. birçok bildik tv dizisinde de gözümüze çarpmış olması olası kişidir, örnek olarak
    (bkz: friends)
    (bkz: 24)
    (bkz: six feet under)
  • californication'da yardimci oyunculugun kitabini yazan oyuncu. nami deger charlie runkle
  • bu adam konuşurken bir türlü konuştuğu kişinin yüzüne bakmıyor, kör gibi gözleri hep başka bir yerde ve görmüyor gibi. kendi içerisinde değişik bir karakter olmayı başarsa da ciddi rahatsız edici bir durum. bilmiyorum tabi karşısındaki aktör içinde zor olmalı bu durum çünkü bir sahneyi oynarken bu adamın reaksyonunu alıp ona göre rol yapmak zor olsa gerek. yine de tatlı adam severiz kendisini.

    (bkz: californication)
  • natural born killers'taki david karakteriyle gencecik ve yumurta gibi halini de gördüğümüz; itici mi sempatik mi bir türlü karar veremediğim (galiba) sevimli oyuncu.
  • 60'lı yaşlarında olan bir oyuncu. bende çok farklı duygular uyandıran bir oyuncu hem de.
    lösemiye yakalanan ve bunu yenen bir insan. sırf bu yüzden bile çektiği acılara saygı duyup sempati hissediyorum kendisine. bunun dışında, oynadığı rollerle hep bütünleştiğini düşünüyorum ve bu yüzden inceden bir hayranlık besliyorum.

    öyle bir havası var ki sanki hep nerede nasıl davranacağını bilen, "problem çözücü" birisi gibi. ona gözünüzü kırpmadan güvenebilirmişsiniz gibi. ve nedense çok iyi seviştiği izlenimi veriyor*. hani, yakışıklı desem kendimi rahat hissetmiyorum. çirkin desem asla değil. ama bana inanılmaz çekici geliyor. özellikle sex and the city'deki haliyle. bildiğin kel ve göbekliydi. üstelik adam 1.73. benden kısa. insan hayret ediyor.
    yemin ederim sex and the city bir evren olsaydı ve ben de bu evrende charlotte olsaydım çok mutlu olurdum. ki, filmde kendisi de söylüyor çok mutlu. ben de harry goldenblatt'la mutlu olurdum tabi. ama evan handler dışında birisi canlandırsaydı mutlu olmazdım. benim ilgim bu adama.
hesabın var mı? giriş yap