• razı canikligil twitter

    fotoğraflanırken gülmeleri dikkatten kaçmamış.

    ek: bu arada engineer17 nick'li yazar amerika'daki basın kuruluşlarını haberdar etmek için taslak mail hazırlamış, hatta mail atılacak adresleri bile tek tek bulmuş.
    bu şekil bir aksiyon almak isteyen kendisine özelden ulaşabilir.
  • dunya kucuk. gocmen burosuna bir basvurusu varsa eylem tok'un kesinlikle devletin politik gucunu gostermesi gereken bir durum.
    nato'da isvec'e onay verilmesi ve genel pozitif durum var son zamanlarda , bunlar politik siginmaci olmadiklari icin de, devletin basarili olup bastirip almasi imkansiz degil. amerikan vatandasi oldugu icin cocugu almak zor da olsa annesi icin ozel protokol uygulanmali.

    bu kadar piskin olmalari sinir bozucu olsada ayni zamanda akilsiz olmalari iyi. ulkenin en islek yerinde bu sekilde dolasiyorlar.
  • bu nasıl kırmızı bülten mk, ellerini sallaya sallaya dolaşıyorlar yahu

    neyse, yakalandığınızda da o suratınızdaki gülümseme devam edecek mi o zaman görürüz

    edit:adalet bakanının açıklamasına göre, iade talebi bir hafta - on gün içerisinde abd'ye iletilecekmiş rahatlıklarırın sebebi anlaşıldı.
    çocuğun iade edilme gibi gir olasılığı yok, kendisi amerikan vatandaşı, lakin sahte yazar için böyle bir şey söz konusu değil, suça sadece ortaklık ettiği için çok büyük bir ceza alacağını sanmıyorum, alsa da inanın gideceği cezavesi çoğu kişinin evinden daha lüks ve konforlu olur muhtemelen.e para bu maalesef, o yüzden sadece yaptıklarınızın bir yerinizden misliyle çıkmasını ümit etmek kalır
  • çakma bir yazar ve katil bir velet tüm ülkeye yüzsüzlük nedir nasıl yapılır konusunda ders veriyor.

    pes
  • gote focuslandim allahim affet
  • bu ülkede hapse girmek istiyorsan iktidarı eleştiren tweet veya entry yazacaksın, hapse girmek istemiyorsan insanı trafik teroruyle hayvanı da tekmeleyerek öldüreceksin. hiçbir şey olmaz.
  • birini göz göre göre öldürüp nasıl gülebiliyorlar gerçekten anlayamadığım bir psikoloji. üstelik arabanın altında kalan adam kan kaybından öldü. hastanede x oldu. telefonları toplamakla uğraşacağına ambulansı arasaydı, adam yaşıyor olacaktı.
    organize bir kötülükle karşı karşıyayız, münevver karabulut cinayetinde olduğu gibi.
  • ülkeyi, suç işleyip, ellerini kollarını sallayarak çıkabilecek hale getiren saraylı utansın... bizlik bir şey yok maalesef...
  • görünüşe göre götü de yapmaymış. hazır estetikçi koca elinin altındayken ne var ne yok yaptırmış. biraz da o çirkin karakterine estetik yaptırabilseymiş.
  • yas tutacaklarını mı düşünüyordunuz yoksa..
    pırıl pırıl pırıl oğullarının yeni düzenini kurup eğitimine abd'de devam edeceği okulu seçiyorlardır..
hesabın var mı? giriş yap