• ahahaha ezikçe bir olay.

    ezik derken tdk'da şöyle diyor: sıfat, mecaz olaylar ve hayat şartları karşısında güçsüz ve sıkıntılı duruma düşmüş olan, üzüntülü.

    komple youtube'da, google'da yok. sildirmiş görüntüleri o meşhur programın. ufak parçalar kalmış.
    neden?
    çünkü yerin dibine sokup sokup çıkardı levent kırca o meşhur programda altaylı'yı.

    insanda biraz utanma olur.

    istediğin kadar youtube'dan sildir, ne oldu şimdi daha çok insanların aklına gelecek.

    haber olmuş: https://twitter.com/…dem/status/1316124320524046337

    teşekkürler.
  • ben de yaklaşık 1 hafta önce videoların silindiğini fark ettim.

    en azından levent kırca'nın hatrına silinmemeliydi. tekrar tekrar izlenip eğlenilecek mükemmel bir programdı.
  • hata etmiş. her izleyişimizde bir şeyler öğreniyorduk levent ustadan. mekanı cennet olsun.
  • orantısız zekayla dövülmenin hasarı yedi yılda bile geçmemiş ki çareyi sildirmekte bulmuş.
    zamanında bu programı youtube'dan indirmiştim. gülmek istediğimde açıp dinliyorum.
    zeki adamdın levent kırca. huzur içinde yat.
  • hakikaten youtube'dan o videoları tek tek sildirmiş.

    ama o da kendine göre haklı, levent kırca canlı yayında bana da bunları söyleseydi ben de sildirirdim. 7 sene sonra bile acım geçmezdi. onun için çok iyi anlıyorum fatih'i...
  • alkolü fazla kaçırıp yayına çıkan birisinin saçma sapan ithamlarına kim tahammül edebilir ki? atatürkçülüğü levent kırca gibi adamlara indirgediğiniz sürece atatürkçülük hiçbir zaman hak ettiği itibarı göremeyecek bu ülkede.

    ekleme: muhaliflik, her muhalif olanın, her sözünü alkışlamak değildir. ben de muhalifim ama levent kırca gibi seviyeyi aşırı düşürenlerden değil. sahneye çıkıp yüzlerce insanın önünde "karı düzmeye gidicem" diyen bir adamı burda savunmaya kalkmak gerçekten tuhaf bir durum. ama ben ne kendisine, ne de kendisinin peşinden koşan sözde şakşakçı muhaliflere kabahat buluyorum... o kadar kalitesiz bir devirden geçiyoruz ki, bilgisizlik ve seviyesizlik prim yapar oldu. bilgin ve saygın olmadan istediğin kadar muhalif ol, değerin yok gözümde. kalite yerlere kadar düştü diye böyle adamları alıp sırf muhalif olduğu için omuzlarda taşıyamam. onu taşımaya çalışıp altında ezilenler ve küçük düşenler düşünsün.

    fatih altaylı %100 doğru, haklı gibi bir anlam çıkmasın burdan. yanlış x yanlış bir durum var burda. ben ikisine de yanlış diyorum. bir yanlışı düzeltmek için başka bir yanlışı savunmaya gerek yok.
  • (bkz: olmamış olaya olmuş gibi başlık açmak)

    hiçbir veri olmadan ötmek nasıl bir kahpeliktir acaba?
  • adam ölmüs gitmis, "sarhos yayina cikti" yazmislar herifler ya. nereden biliyorsun? alkol testi mi yaptin yayindan önce?

    levent kirca o yayinda fatih altayli'nin hak ettigi gibi konusmustur. adamin sarhos olmasiyla, söylediklerinin dogru yanlis olmasinin ne alakasi var be avel? malum sahis da hic sarhos degil, söylediklerine itibar ediyor musun?

    levent kirca hakli ciktigi icin silinen yayin olmustur. "fatih sen yalakasin" deyince, "evet yalakayim" diyor adam. "gazeteci arkadaslarin silivride niye yanlarina gitmedin?" deyince: "gitmeyecegim" diyor. iktidarin masasi degilsen, bu laflar seni rahatsiz etmez ama devran dönüp, aklin basina gelince seni rahatsiz etmesi gayet normaldir.

    videonun özeti su;

    söyleyecek lafin yoksa, geriye sadece öfkelenmek kalir.
  • rahmetli iyi silkelemiş, başlığı açan arkadaşa teşekkürler, sayasinde haberimiz oldu.
hesabın var mı? giriş yap