• hayvansal gıdalar bir yana sürüngenlerin vücudunda ne manyak mikroorganizmalar var bilseydi, yemezdi.
  • hassas olanı geçtim kimse tıklamasın. lan bu kaçıncı seviye iğrençlik amk yaaa. tıklamayın lan tıklamayın.
  • bokunu ye daha iyi allah belanı versin pis herif ya
  • bu çinliler ne yapmak, nereye varmak istemektedir...
  • psikiyatrik sorunlu olduğunu düşündüğüm insandır. bunca yıldır yeryüzünde ateş var, yiyebileceğin türlü sebze meyve var , hadi canın et istedi başka bi sürü hayvan var, son 200 yıldır gelişen koskoca mikrobiyoloji denilen bilim var ama sen hala “ yok ben gebermek istiyorum , bakın ne kadar da iğrencim” der gibi ne yiyorsun. yemiyor bence başka bi şey yapıyor zaten
  • ibne yerken kendi de tiksiniyor gözü seyriyor lavuğun.

    izlenmemesi önerilen video.
  • eğer bu amarıga'nın bi oyunu falansa yeminle doğru yolda. çinlilierin yediği boklar serisine rastladım rastlayalı üzerinde prc yazan her şeyi parmağımın ucuyla tutar oldum.
  • yav he he. siz de iyice hijyen kumkuması kesildiniz başımıza. günlerdir çinli ve hintliler gündemden düşmüyor.

    hayvan bağırsağı yiyenler gelmiş bize hijyenden bahsediyor. türkiye'de öyle yemek kültürleri var ki, avrupalılara göstersen adam üzerine kusar.

    şırdan ulan şırdan yiyorsunuz.

    https://cf.kizlarsoruyor.com/…d8-99e20242f9ba-m.jpg

    edit: başlık gündem olmuş, entrym de birilerine dert olmuş.

    uzun uzun açıklama yapacaktım ama vazcaydım. o bağırsakları temizce yıkayıp yüksek ısıda pişirmen iğrençliğini gidermez. entryi sadece videodaki vahşet için yazmadım. günlerdir çinlileri gündemden düşürmeyenler için yazdım. şundan eminim; şırdan kokoreç mumbar gibi yemekleri avrupalılara göstersen onlar da haftalarca iğrenç yemek kültürümüzden bahsederler.

    edit2: mesaj kutusu panayır alanına dönmüş. bana "zeka kıtlığın var" diyenler, "nasıl bir kıyaslama bu" diyenler, "ama şırdan ve bağırsak hijyen durumuna getirilip yeniliyor" diyenler, "avrupalıların da iğrenç yemekleri var" diyenler, entrylerimi didikleyip "ahuahua imdb'de 400 kişinin oyladığı diziyi beğenmiş ezik" diyenler var.

    bakın, diyorum ki; her gün çinlilerin iğrençlikleri ile ilgili başlık açmayı bırakın. iğrençlik konusunda bizim de çinlilerden geri kalan yanımız yok değil. saygın bilim insanı dediğiniz celal şengör bok yemeyi normal karşılıyor. dün türkiye'nin saygın üniversitesi olan yıldız teknik üniversitesi'ne bağlı bir akademisyen bırakın çocuklarla evlenelim dedi.
    yakın tarihte yine hijyen ile bir konu açıldı. tuvalet temizliğini sol eliyle yapan cenah şunu dedi: sol el kendi kendini dezenfekte ediyor.
    celal şengör ve ytü'lü akademisyen örneği münferittir. fare leşini yiyen çinli olayı da münferittir ama sol elin kendi kendini dezenfekte ettiğini düşünen milyonlar var ülkemizde.
  • izlediğim açık ara en iğrenç video. allah kahretsin.
  • (bkz: kayış)
hesabın var mı? giriş yap