• çekimleri arjantin'de yapılıp yeni biten yarışma. asuman krause sunacak. haziran ortası star'da yayınlanacak. bir akrabam finale kaldı ancak birinci olup olmadığını söylemiyor.
  • bu kadar kofti yarışmacıyı nereden topladıklarını merak ettiğim yarışma. daha kıçlarını kaldırıp iki adımlık mesafeyi atlamaktan acizler.
  • türkiye'de hala kadınların eşitliğe hazır olmadığını göstermiş yarışmadır. kardeşim fear factor yarışmanın adı, tamam mı devam mı değil. yok ben karanlıktan korkarım, yok yılandan tiskinirim diyerek erkeğinin arkasına sığınıp kendini kurtarabileceğin bir yarışma değil. daha doğrusu olmamalı. bayanlara bakıyoruz, hepsi dayamış sırtlarını eşlerine, ben bilmem beyim bilir hesabı, bir de bol keseden sallıyorlar. iş icraate geldi mi hakan yapacak tabi, senin hanımefendiliğine zarar gelmesin. erkekler de aynı kafadan, asucuğum soruyor kim yarışacak diye, bizim cengaverler bir adım öne atılıyor kasıla kasıla; 'tabi ki ben.' eşli olmasının hiç espirisi yok, sadece adamlar katılsaymış daha bile iyi olurmuş.
    valla birinci etapta galip gelen çifti alkışlıyorum, hak eden de onlardı. adam esnaf, karısı ev hanımı, daha önce bu tarz bir geçmişlerinin olduğunu sanmıyorum. ama bu iş tecrübe işi değil, soğuk kanlılık, akıl ve cesaret işi. ekip işi bir de, öyle kendin geçeceksin köprüyü sonra arkanı dönüp hadi aşkım gel diyeceksin, olmaz böyle. arabanın önünde yarım saat durup aman kaydım yok sallandım diye bekleyen de hak etmez bunu. eşini dövmekten beter edip kendini kontrol edemeyen hiç gelmesin valla, mazallah şansı yaver gider de yarışmanın sonlarını görürse o sinirle çeker vurur eşini. birinci olan kadını takdir ettim valla, gözünü kırpmadan yaptı gereken her şeyi, böcek yiyip suya dalmaktan da kurtuldu.
  • su yılanının çıngıraklı yılan sesi çıkardığı fantastik yarışmadır... *

    onun dışında az önce bi adam kafasını yılan ve kurbağa dolu bi fanusa sokmaya çalışırken fanusa kafa atıp, kafasını yardı. (bkz: cam fanusa kafasını vuran adam)

    işte öyle bir şey...
  • cam fanusa kafasını vuran adam, bu sefer de bir atın arkasında, su kayağı hesabı çamurun üstünde sürünürken pantolonu götünden sıyrılı sıyrılıvermiş ve yaklaşık bir tur götü açık sürünmüştür bu programda. eleman kahkahalara dayanamadı da bıraktı zannediyorum. koptum lan resmen. adam on dakkada toplayamadı kıçını başını.

    özel bölüm yapsalar bu adam için - adı fatih galiba- süper komedi olur. ilk programda yükseğe çıkarken "halehuya, halehuya" diye bağıra çağıra kendince şarkı söylemesi. sonra tepeye vardığında "düşüyom, düşüyom" diye zırlaması. fanusa kafayı gömmesi, "ahh" diye inlemesi ve sonra "acımadı" demesi. ve son olarak göt açık sürünmesi. eğlenmek isteyen yakalasın bu adamı.

    tabi bilerek yarışmaya sokulmuş bir karakter de olabilir kendisi. ama gene de komik.
  • bir an önce katılıp, fareleri, kuyruğundan, orasından burasından tutup atanların kıçına en fazla fare sokma parkurunda yarışmak istediğim süper yarışma. çok çılgın. fare korkunuzu farelerin ebesini skerek yenin!
  • yarışmayı ilk defa bu akşam izledim, sanırım son da olacak. izlemek bile yorucu, geriyor insanı. yarışmanın içeriğini şununu bununu bir tarafa bırakacağım. bu akşam elenen bir çift var necdet-filiz çifti. diğer havalı çiftlerden farklı oldukları her hallerinden belli. bunlar bildiğin sade vatandaş. üstelik yaşları diğer çiftlerin neredeyse iki katı. zaten elendiklerinde diğerlerinin coşkulu sevinçleri aralarındaki farkı özetlemeye yetiyordu. her neyse, diyeceğim şu ki; ben bu yarışmada insanlar yarışıyor sanıyordum. ama vedalaşma anında gördüm ki elenen çiftin erkek olanına “aynı sosyal statüde bile değiliz. sen kimsin ki bana elini uzatmayacaksın. sen bana elini uzatmayacak kadar cahil bir adamsın" diyen bir adet hayvan da barındırıyormuş bu yarışma!
  • orada kullanılan hayvanlar açısından "extreme" olan yarışma. her turda ölüm tehlikesi atlatıyorlar.
  • midesi sağlamların ve midesi sağlam yakınları olanların katıldığı yarışma.. sevgilim "ben bu (veya benzeri) yarışmaya katılacam" diye tuttursa ve katılsa, yılan, fare, kurbağa gibi bilumum iğrenç yaratıkla içli dışlı olsa, çok fena soğurum, tiksinirim ve derhal ayrılırım yeminle..
  • hakkında bu kadar az yorum yapılmasının izlenme oranıyla ilgili olmasını ummadığım yarışma.
    çok iddialı olmanın ve kaybedince çok konuşmanın insanı gözden düşüren bir durum olduğunu göz önüne seren yarışmacılarını izlemenin programın içeriğindeki her iğrenç karşılaşma anından (fare,tarantula,yılan vbg) daha tiksindirici olduğu katılmak icin *** isteyen yarışma.
hesabın var mı? giriş yap