• ferrari ile sevgiliyi asla yan yana getirmemek gibi bir yan etkisi bulunan gayet normal davranis. iki turlu incelenebilir.

    a) sevgili acisindan: pek hoslasmakta oldugunuz "sevdicek" diye internet sitelerine entry girdiginiz hayatinizin o anki havvasi tipik disi ozelliklerini gosteriyordur otomobil kullanirken. ya 170km ile giderken otobanda cukurdan kaciyordur, ya yokus yukari kirmizida durunca arabayi arkaya arkaya kaciriyordur, ya da debriyaji bir turlu ayarlayamiyordur vites degistirirken eski pirinc karyolada gecen bir zifaf gecesinden daha fazla ses cikartmayi basariyordur. ilk goruste asik oldugunuz ferrarinizi hor kullaniyordur. hele yaninda siz de varsaniz omrunuzden omur gidiyordur sevdiceginiz obur sevgilinizi kullanirken (bkz: fantazide sinir tanimamak). kiskanirsiniz anahtar manahtar vermezsiniz kendisine , "serviste" dersiniz "karburatoru arizalanmis italyadan parca bekliyorum" dersiniz disarida kirmizi mekanize sevgilinizle gezerken yakalanirsaniz "sanzimanda bir ariza vardi sanayiye goturuyorum" dersiniz (bebekte oto sanayi sitesi mi var hayvan!)

    b) ferrari acisindan: sevgiliniz hic kuskusuz zibilyon beygirle o mekanik harikasi alete binince muthis bir keyif alacaktir. ferrari motorunun titresimi ve gaz pedalina dokundugunuzda sizi koltugunuza yapistirmasi, kullanirken maco davranmasi sevgilinizin de "siyah at" logolu bu alete ilgi duymasina yol acacaktir kendisi ferrarinizi surekli kullanmak isteyecek siz de a sikkina dogru yol alacaksiniz. ayrica ferrarili bir hatuna bakmayacak erkek de tanimiyorum ben siz taniyorsaniz gelin soyleyin (hayir metin senturk sayilmaz).

    sonuc: ferrari alacaksaniz sevgilinizden ayrilin, veya almayin mundar etmeyin aleti.
hesabın var mı? giriş yap