• 10 sene boyunca akp ile koyun koyuna olmalarındandır.

    (bkz: akplilerin ekseriyetle kemalist olması)
  • bu yanilgi sizin malliginizdandir. (bkz: jeansbiri)
    utanmiyor da mal. artik cevap vermek de sacma.
  • bir adet utanmazın kendince dile getirdiği yalan.

    iki gün öncesine kadar birlikte kurdugunuz mahkemelerle öldürdüğünüz, öldüremediklerinizi süründürdüğünüz atatürkçüler ve onların ailelerine hiçbir alemde hesap veremeyecek durumdayken bile pişkince hedef saptırmaya calışıyorsunuz. herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz sanırım beyinsiz herifler.
  • dedi ve gol oldu.
  • referandumda "yetmez ama evet" deyip kapı kapı dolaşıp akp ye oy toplamışlıkları da vardır. demekki akp li de olabiliyorlarmış.
  • kendisinden olmayan herkesin birbiriyle aynı fikir ve tutum içinde olduğunu zanneden, bunların başka başka ideolojiler olabileceğine kafası basmayan adamların bir hezeyanı daha. bir de kalkıp "anlamıyor adamlar" diyor, artık nasıl inandıysa kemalistlerle gülencilerin aynı olduğuna.

    ha, aynı değil de benzerlerse, gülencilerle akp'lilerin benzeyen değil birebir çakışan politikalarını yazsak edirne'den kars'a yol olur. adam daha akp'nin iktidara gelirken batıyı nasıl yaladığını bilmiyor, kemalistlerle gülencileri batı yanlısı olma ortak paydasında birleştirip aynı ilan ediyor.

    bak mesela, sırf örnek olsun diye veriyorum, karadeniz türkülerini neredeyse hiç dinlemem, hiçbirini de bilmem, o yüzden de bana hepsi aynıymış gibi gelir. ama kalkıp da "karadeniz türkülerinin hepsi birbirinin aynı." deme densizliğini göstersem, bilen biri kesin böyle bir şeyi dediğime diyeceğime pişman eder. sizinki de o hesap. tek fark, ders almıyorsunuz, öğrenmiyorsunuz.
  • saçma sapan bir tespit.

    üç konuyu belirteceğim.

    bir;
    15 temmuz gecesi ben de boğaziçi köprüsü'ndeydim. darbecilere karşı direndim. direnen aslanlara destek verdim. o geceden ufak tefek yaralarım da var. yüce rabbim, o gece milletimize güç ve cesaret verdi. allah, o gece cesaretle sokağa çıkan herkesten razın olsun.

    iki;
    kemalistler'i sevmem.

    üç;
    kemalizm mi kaldı? kemalizm, tarihi olarak bitmiştir. kemalist rejim de bitirilmiştir. yeni türkiye'den bahsediyoruz. birinci cumhuriyet'e ait tüm konsept ve ideolojiler bitti.

    bu üçünü toplayalım ve öyle konuşalım.

    fetö, amerikan destekli bir terör örgütüdür. bunların ne kemalistler ile, ne de islam dini ile alakaları var. daha çok evanjelist bir akım. kemalizm maskesi ve söylemi ile, takiyye yaparak ulusalcı ve ilerici kesimleri etkilemek istediler ama beceremediler. amaçlarına ulaşsalardı, zaten iç savaş çıkartabilirlerdi. kendilerini kemalist olarak tanımlayan kitle de bu fetö'cü hainlere inanmadı ve sokağa çıkmadı. halkımızın sağduyusuna güvenmek gerekiyor...

    terimleri doğru kullanalım.
  • yıllar önce ferhan şensoy tarafından da dile getirilmiş beyanattır. şunu izlerseniz anlarsanız.
    tabi anlayana..
  • fetullahçılar kemalist veya kemalistler fetullahçılar olsaydı, 15 temmuzda darbe gerçekten olur ve tayyip'i indirirler, hepiniz de mıçardınız. fetullahçılar darbe yapamayacak kadar basiretsiz ve güçsüzdür.

    not: en kötü demokrasi bile darbeden iyidir ve long live rte.
hesabın var mı? giriş yap